Cursos d'Anglès Home Group6

Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits

Cursos d'Anglès Home Group6

United-Kingdom
  • Duració: 2 setmanes
  • Allotjament: Família
  • Edat: De 15 a 17 anys
A partir de 2.250
Mètode anglès home group six

Aquest curs és una forma nova i única d'aprendre anglès en grup de tan sols de 6 estudiants al tranquil ambient de la casa del professor.

Els estudiants gaudeixen de les classes, fan nous amics i participen d'un complet programa d'activitats a la tarda amb un monitor local.

Una interacció total en un ambient relaxat i agradable. El professor qualificat s'assegura que l'estudiant participi plenament de les classes, fent que guanyi confiança al mateix temps que millora la seva fluïdesa.

Els joves s'allotgen en família, durant el matí realitzen les classes d'anglès a casa del professor que viu a la mateixa població i a la tarda participen del programa d'activitats i excursions.

Les famílies són escollides rigorosament per les seves habilitats per fer sentir als estudiants com a casa, són sempre acollidores i ofereixen a l'estudiant un ambient totalment segur i de plena confiança.

Per participar en aquest curs es requereix un nivell d'anglès entre A2 i B2 (d'elemental a avançat).

En aquest tipus de cursos no organitzem grups tancats, els estudiants viatgen individualment.

Informació del Curs

Els joves són allotjats en famílies situades a la zona de Whistable, una bella ciutat costanera i tradicional situada al comtat de Kent i molt a prop de Canterbury.

S'imparteixen 15 hores de classe compartida per setmana de dilluns a divendres, en grup de màxim 6 estudiants i no més dos o tres de la mateixa nacionalitat.

Les classes d'anglès es realitzen en grups petits en un ambient tranquil a la casa del professor que viu a la mateixa població i al finalitzar les classes del matí els joves participen en un complet programa cultural i esportiu per les tardes i els dissabtes excursió a Londres i Canterbury, amb monitor local.

Dates 2019

El programa es pot realitzar en les següents dates:

Del 30 de juny al 14 de juliol

Del 14 al 28 de juliol

Del 28 de juliol a l'11 d'agost

Preus 2019

Curs Home Group6 2 setmanes (14 nits): 2.250 Euros per estudiant

El preu inclou:

  • Bitllet d’avió anada i tornada des de Barcelona o Madrid.
  • Curs d’anglès Standard (15 lliçons per setmana).
  • Material didàctic necessari pel curs.
  • Allotjament en família en règim de pensió completa.
  • Programa d’activitats i visites setmanal.
  • Trànsferts de l’aeroport de destí (anada i tornada).
  • Assegurança de viatge.
Sol·licitar informació

Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits