Cursos d'anglès a Anglaterra amb Rosa dels Vents Idiomes

Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits

Aprèn anglès a Anglaterra

Anglaterra és un país excel·lent; la seva herència cultural i les seves ciutats històriques fan que sigui una destinació especialment atractiva per aprendre anglès. No t’ho pots perdre!

Rosa dels Vents posa al vostre abast una amplia selecció de cursos d’anglès a Anglaterra per a joves de 10 a 17 anys, amb allotjament en família o residència, en estades d’11 a 21 dies tot inclòs.

Us ho posem fàcil!

Nosaltres ens ocupem de tot; No hauràs de preocupar-te per res.

Estades en residència o en família, tu tries!

 

Cursos d’anglès a Anglaterra

Els cursos d’anglès a Anglaterra de Rosa dels Vents Idiomes són una gran solució per a que els teus fills aprenguin anglès de manera divertida.

Sabem que la millor manera d’aprendre un idioma és viatjant al país on aquest idioma en sigui l’oficial, ja que no és el mateix estudiar anglès a l’escola o a una acadèmia que viure una immersió lingüística i tenir l’obligació de comunicar-se en l’idioma nadiu del país en el que es troben.

A més, els cursos d’anglès a Anglaterra són els escollits pels pares i mares, ja que l’accent britànic està considerat com l’anglès més prestigiós. El Regne Unit es considera el bressol de la llengua anglesa.

Els teus fills aprendran anglès immersos en la cultura britànica a la vegada que coneixeran persones noves i diferents, aprendran nous costums i tradicions pròpies del país amfitrió, i sobretot, faran nous amics.

Els nostres cursos d’anglès a Anglaterra els hi ofereixen l’experiència de viure una immersió lingüística amb la que obtindran una major fluïdesa alhora de parlar anglès, desenvolupant una major seguretat en ells mateixos i les seves possibilitats. Es relacionaran amb el seu entorn fent servir l’anglès, essent aquesta una de les millors maneres d’aprendre un idioma.

Destinacions dels cursos d’anglès a Anglaterra

Totes les destinacions dels cursos d’anglès a Anglaterra es situen en llocs emblemàtics i de gran bellesa, com per exemple Swansea (ciutat costera molt propera a Cardiff), York (una ciutat històrica situada al comptat de Yorshire) o Chester (capital del comptat de Cheshire).

Sigui quina sigui la destinació seleccionada, els estudiants realitzaran excursions setmanals per conèixer altres ciutats i llocs d’interès propers, gaudint dels meravellosos paisatges del país, la seva història, art i cultura.

Si envies als teus fills a estudiar anglès a Anglaterra podran conèixer algunes de les ciutats més importants com ara Londres, Liverpool, Manchester o Brigthon. Visitaran el Rock Sweet Factory, el Howard Caslte, la Chocolate Story, el Jorvik Viking Centre o el Big Pit Museum & Brecon Beacons National Park d’entre molts altres espais emblemàtics d’Anglaterra.

Aprendran anglès, coneixeran noves cultures i faran nous amics!


Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits