Cursos d'Anglès 
a Anglaterra

A partir dels 18 anys, amb allotjament en residencia o en família

Tria el teu curs d'anglès a Anglaterra


Anglaterra és considerada la destinació més popular per estudiar anglès. Un país amb una herència cultural rica i ciutats històriques que el converteixen en una destinació atractiva per aprendre anglès.

Els cursos d’anglès a Anglaterra són la manera perfecta per desenvolupar ràpidament les habilitats lingüístiques més importants.

Des d’un curs estàndard a un curs intensiu, aprendràs anglès de forma interactiva gràcies a classes basades principalment en l’speaking, una de les competències més importants que té un idioma, sense deixar de banda la gramàtica, la comprensió lectora i escrita, tot adaptat al teu nivell d’anglès per millorar ràpidament l’aprenentatge de l’idioma.

A Rosa dels Vents oferim una gran varietat de cursos d’anglès, que podràs realitzar en qualsevol de les nostres destinacions a Anglaterra.

Si t’agraden les grans ciutats, Londres ofereix una experiència cultural increïble amb viatgers de tot el món. Tot i que si prefereixes gaudir d’una estada a una ciutat més petita, els nostres cursos d’anglès a Brighton, Liverpool, Bristol, Cambridge, Oxford o Edimburg seran la millor opció.

A totes les nostres destinacions hi trobaràs oci, cultura i historia i tindràs l’oportunitat d’explorar les ciutats durant el teu temps lliure, conviure amb els locals i fer nous amics. No t’ho pensis més, Learn English and discover England!


Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!