Estudiar Anglès 
a Canadà

A partir dels 18 anys, amb allotjament en residencia o en família

Estudia anglès mentre descobreixes Canadà


Canadà és un dels millors països on estudiar anglès. Els nostres cursos d’idiomes a Canadà et donaran l’oportunitat de conèixer un país caracteritzat per la immensitat dels seus espais naturals i la seva diversitat cultural.

Cada vegada hi ha més persones que decideixen fer un curs d’anglès a Canadà, el segon país més gran del món, i tot i que la major part de la seva extensió està inhabitada, aquest país amaga paisatges naturals impressionants que mereixen ser vistos. Muntanyes rocoses, glacials, boscos i llacs que deixen sense alè. Treu el teu cantó més aventurer i aprofita els nostres cursos d’anglès a Canadà per descobrir llocs increïbles.

Rebràs classes d’entre 17 a 25 hores setmanals per practicar la gramàtica i la comprensió lectora i escrita. Les classes estan focalitzades en l’speaking, pel que t’ajudaran a deixar-te anar i comunicar-te amb molta més fluïdesa en anglès.

A Rosa dels Vents posem a la vostra disposició cursos a les ciutats més emblemàtiques del país com són Toronto i Vancouver.

Tria la teva i prepara’t per viure una experiència inoblidable!


Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!