Estudiar Anglès 
a Estats Units

A partir dels 18 anys, amb allotjament en residencia o en família

Estudia anglès mentre descobreixes Estats Units


Estats Units és una de les destinacions més populars per les persones que busquen realitzar un curs d’anglès a l’estranger.

Vols viure de prop el “somni americà”? Els cursos d’anglès a Estats Units amb Rosa dels Vents et permeten viure una experiència inoblidable en la que et podràs relacionar a diari amb gent local, descobrir llocs de pel·lícula i millorar el teu anglès de manera ràpida i eficaç.

L’anglès t’obre les portes d’un món ple d’oportunitats. Practicar a diari l’idioma per poder comunicar-te amb els nord-americans t’ajudarà a treure’t la por a parlar i podràs conèixer gent d’altres països i cultures.

Amb els cursos d’anglès per adults als Estats Units de Rosa dels Vents, milloraràs el teu nivell d’anglès amb un mètode eficaç practicant a diari en converses i reforçant la gramàtica amb classes d’entre 17 a 25 hores setmanals.

Tria entre Boston, Nova York, San Diego o San Francisco; a qualsevol d’aquestes ciutats no estudiaràs tant sols anglès, si no que viuràs una experiència completa d’aprenentatge mentre descobreixes llocs de pel·lícula i vius moments inoblidables. Descobreix-los!


Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!