▷ Cursos d'anglès a Irlanda | Rosa dels Vents

Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits

Cursos d'anglès a Irlanda

Irlanda és un país pintoresc amb molt encant; els seus paisatges verds, els seus pobles encantadors i l’amabilitat de la seva gent farà que els estudiants visquin una experiència inoblidable!

Rosa dels Vents posa al vostre abast una amplia selecció de cursos d’anglès a Irlanda per a joves d’11 a 17 anys, amb allotjament en família o residència, en estades d’11 a 27 dies tot inclòs.

Us ho posem fàcil!

Nosaltres ens ocupem de tot; No hauràs de preocupar-te per res.

Estades en residència o en família, tu tries!

Cursos d’anglès a Irlanda

Els cursos d’anglès a Irlanda s’han convertit en una de les destinacions preferides per molts pares en els darrers anys per què els seus fills aprenguin anglès a l’estranger d’una manera diferent a la tradicional escola d’idiomes.

Estudiar un idioma a un altre país és una de les millors opcions que existeixen per aprendre a parlar amb fluïdesa i sortir-se’n en una llengua estrangera.

No és el mateix estudiar anglès a l’escola o una acadèmia que viure una immersió lingüística completa i tenir la necessitat de comunicar-se en l’idioma original del país.

Molts pares i mares trien els cursos d’anglès a Irlanda per als seus fills perquè culturalment és un dels països que té més semblances amb el caràcter espanyol.

El fet de compartir la moneda, la facilitat per viatjar fins allà, els sistema educatiu d’alta qualitat, els seus paisatges preciosos i uns preus més assequibles que el seu país veí, així com el caràcter obert i social dels seus habitants, són alguns dels motius principals pels que molts trien estudiar anglès a Irlanda a l’estiu.

Els teus fills aprendran anglès immersos en la cultura irlandesa mentre coneixen persones noves i diferents, aprenen nous costums i tradicions pròpies del país i, sobretot, fan nous amics.

Els cursos d’anglès a Irlanda a Rosa dels Vents ofereixen als joves la possibilitat de viure una immersió lingüística gràcies a la qual obtindran una major fluïdesa quan parlin en anglès, desenvoluparan més seguretat en ells mateixos i les seves possibilitats lingüístiques. Es relacionaran amb el seu entorn fent servir només la llengua anglesa. Aquesta és la millor manera d’aprendre un idioma estranger.

Destinacions dels cursos d’anglès a Irlanda

Totes les destinacions dels cursos d’anglès a Irlanda es troben a llocs emblemàtics i de gran bellesa, com per exemple Cork, la segona ciutat més important d’Irlanda després de Dublín, la capital. Cork és, sense dubtes, una de les destinacions més interessants de l’interior d’Irlanda, que dóna nom al comptat del qual n’és la capital. Una altra destinació interessant és Athlone, que està situada just al cor d’Irlanda, al comptat de Westmeath, famós pels seus paisatges. O també està Holywood, una turística ciutat de costa situada al comptat de Down, al nord d’Irlanda, entre Belfast i Bangor.

Sigui quina sigui la destinació seleccionada, els estudiants dels cursos de Rosa dels Vents, els dissabtes realitzaran excursions setmanals per conèixer unes altres ciutats i llocs d’interès dels voltants, gaudint dels meravellosos paisatges d’Irlanda, la seva història, art i cultura.

Si envies als teus fills a estudiar anglès a Irlanda, tindran l’oportunitat de conèixer les ciutats més importants del país com ara Dublín, Belfast, Galway o Cork. Visitaran el parc natural de Fota Wild Life, entre molts altres espais naturals de gran interès. Durant l’estada també participaran en activitats esportives com ara fer surf a la platja o visitar parcs aquàtics.

No ho dubtis, estudiant anglès a Irlanda els teus fills aprendran anglès, coneixeran noves cultures i faran nous amics!


Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits