Cursos d'Anglès 
a Irlanda

A partir dels 18 anys, amb allotjament en residencia o en família

Aprèn anglés i descobreix Irlanda


Irlanda és aquell lloc on la natura i la història s’uneixen en perfecta harmonia. Els seus castells, penya-segats, paisatges verds i la seva cultura s’han convertit en una destinació tant turística com sociocultural que molts trien per continuar aprenent amb un curs d’anglès.

El caràcter obert i social dels seus habitants també és un altre dels motius principals pels que molts trien fer un curs d’anglès a Irlanda.

Una immersió lingüística a Irlanda et permetrà viure experiències úniques, conèixer gent nova, i sobretot, enriquir-te de la cultura del país.

A més, triïs la ciutat que triïs, podràs realitzar moltes excursions que et permetran descobrir nous llocs d’interès.

Recorre cada racó d’aquesta meravellosa destinació, perd la por a parlar en anglès i viu de prop l’ambient que es respira als mítics pubs irlandesos, un lloc perfecte per socialitzar amb la gent local i millorar el teu nivell d’anglès.

A Rosa dels Vents us oferim cursos d’anglès a ciutats com Cork, Dublín Bay, Dublín City i Galway, totes elles amb un encant especial, plenes de vida i amb una oferta cultural molt interessant per descobrir. Irlanda t’espera!


Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!