Curs d'Anglès a Irlanda 
per a joves

De 10 a 17 anys amb allotjament en residència o en família

El millor estiu de la teva vida
te'l passaràs estudiant!

des de 1.450€ vol inclòs

Aprèn anglès a Irlanda


Apren anglès amb els cursos d'anglès a Irlanda per a joves i submergeix-te en la vida i la cultura irlandesa!

Irlanda és un país perfecte per estudiar anglès i fer turisme. Els seus paisatges verds, els seus pintorescs pobles i l'amabilitat de la seva gent faran que els estudiants visquin una experiència inoblidable.

Rosa dels Vents posa al vostre abast una àmplia selecció de cursos d'anglès a Irlanda per a joves d'11 a 17 anys, amb allotjament en residència o en família i estades des d'11 fins a 27 dies amb tot inclòs.

No t'ho pots perdre!

Apren anglès a Irlanda fàcilment

Els cursos d’anglès per a joves a Irlanda s’han convertit en els últims anys en un dels destins preferits per molts pares, per què els seus fills aprenguin anglès a l’estranger d’una manera diferent a la tradicional escola d’idiomes.

Estudiar un idioma a un altre país és una de les millors opcions que existeixen per aprendre a parlar amb fluïdesa i sortir-se’n en una llengua estrangera.

Molts pares i mares trien els cursos d’anglès per a joves a Irlanda per als seus fills perquè culturalment és un dels països que té més semblances amb el caràcter espanyol.

El fet de compartir la moneda, la facilitat per viatjar fins allà, els sistema educatiu d’alta qualitat, els seus paisatges preciosos i els preus més assequibles, així com el caràcter obert i social dels seus habitants, són alguns dels motius principals pels que molts trien estudiar anglès a Irlanda a l’estiu.

Els teus fills aprendran anglès immersos en la cultura irlandesa i aprendran nous costums i tradicions pròpies del país i, sobretot, faran nous amics. Es relacionaran amb el seu entorn utilitzant només la llengua anglesa. Aquesta és la millor manera d'aprendre un idioma estranger.

¿Quina destinació d'Irlanda triar?

Totes les destinacions dels cursos d’anglès per a joves a Irlanda es troben a llocs emblemàtics i de gran bellesa, com per exemple Cork, la segona ciutat més important d’Irlanda després de Dublín, i sense dubtes una de les destinacions més interessants de l’interior d’Irlanda. Una altra destinació interessant és Athlone, que està situada just al cor d’Irlanda, al comptat de Westmeath, famós pels seus paisatges. O també està Holywood, una turística ciutat de costa situada al comptat de Down, a Irlanda del Nord, entre Belfast i Bangor.

Sigui quina sigui la destinació seleccionada, els estudiants dels cursos de Rosa dels Vents realitzaran excursions setmanals per conèixer unes altres ciutats i llocs d’interès dels voltants, gaudint dels meravellosos paisatges d’Irlanda, la seva història, art i cultura.

Si envies als teus fills a estudiar un curs d'anglès per a joves a Irlanda, tindran l’oportunitat de conèixer les ciutats més importants del país com Dublín, Belfast, Galway o Cork. Visitaran el parc natural de Fota Wild Life, entre molts altres espais naturals de gran interès. Durant l’estada també participaran en activitats esportives com surf a la platja o visitar parcs aquàtics.

No ho dubtis, estudiant anglès a Irlanda els teus fills aprendran anglès, coneixeran noves cultures i faran nous amics!

T'agradaria saber, Com és anar a estudiar anglès a l'estranger amb Rosa dels Vents? Com són les classes? I les activitats que es realitzen? La Victòria us explica la seva experiència personal

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!