Cursos d'Idiomes 
a l'Estranger

A partir dels 18 anys, amb allotjament en residència o en família

Cursos d'anglès, francès o alemany per a adults


Millora el teu nivell mentre vius una experiència única a l'estranger!

Si tens més de 18 anys i vols aprendre o millorar el teu nivel d’idioma estranger, un curs a l’estranger per adults es la manera perfecta per desenvolupar ràpidament les habilitats linguistiques més importants.

A Rosa dels Vents oferim una gran varietat de cursos que podràs realitzar en qualsevol de les nostres destinacions, on col•laborem amb escoles de prestigi internacional , en alguns casos des de fa més de 25 anys.

En les nostres destinacions trobaràs cultura, historia, oci i turisme, així com l'oportunitat de conèixer la seva gent durant el teu curs d’idioma a l’estranger.

Els cursos per adults estan disponibles durant tot l’any en molts destins, de manera que pots triar les dates i la destinació que més t'agradi o millor s'adapti a les teves necessitats.

No importa la ciutat que triïs, nosaltres t'assessorarem gratuïtament per ajudar-te a triar la ciutat que millor s'adapti a tu.

No t'ho pensis més i viu l'experiencia!

Des d'un curs estàndard a un curs intensiu, aprendràs de manera interactiva , amb classes basades principalment en speaking, una de les competències més importants que té una llengua, sense deixar de banda la gramàtica, la comprensió lectora i l'escrita, tot adequat al teu nivell de l’idioma per millorar ràpidament l'aprenentatge.

¿Per què escollir Rosa dels Vents?

  • Més de 25 anys d'experiència.
  • Cursos per a tots els nivells.
  • Com agència de cursos d'idiomes a l'estranger t'oferim la major oferta d'escoles i centres educatius perquè realitzis el teu curs a l'estranger.
  • Treballem amb escoles de qualitat a preus molt raonables garantint el millor preu de mercat.
  • T'oferim un assessorament gratuït i personalitzat al llarg de tot el procés, perquè tinguis una experiència inoblidable durant el teu curs a l’estranger.

Vols millorar el teu nivel de manera ràpida i eficaç? Vols viure una experiència enriquidora i diferent? No t'ho pensis més i contracta un dels nostres cursos a l’estranger per adults que oferim a Rosa dels Vents.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!