Alemany a Alemanya

des de

2.250

Introducció

Aquests cursos a Alemanya són ideals per joves independents i amb ganes de desenvolupar les habilitats de l’idioma. Una excel·lent oportunitat de participar en un Internacional Summer Camp amb joves d’altres nacionalitats.

Els cursos es porten a terme en Escoles Internacionals de prestigi que ofereixen la possibilitat de millorar el nivell de l’idioma i conèixer una cultura diferent.

Aquest és un programa molt ben organitzat que inclou a més de les classes d’alemany, moltes activitats perquè els joves gaudeixin d’una experiència inoblidable!!

Informació del Curs

L'escola que organitza aquests programes va ser fundada al 1970 i gestiona cursos d’estiu per a joves en diferents ciutats d’Alemanya. Els cursos amb allotjament en família es desenvolupen a Augsburg i Berlin i el curs amb allotjament en residència a Berlín.

Als cursos amb allotjament en família es realitzen 4 classes d’alemany diàries de 45 minuts en grups de 15 estudiants de dilluns a divendres, 4 activitats culturals o esportives per setmana i una excursió de dia sencer durant el cap de setmana.

Al curs amb allotjament en residència es realitzen 4 classes d’alemany diàries de 45 minuts en grups de 15 estudiants de dilluns a divendres, activitats esportives o culturals tots els dies i una excursió de dia sencer durant el cap de setmana.

Totes les activitats estan sota la supervisió de monitors locals i animadors especialitzats.

Es requereix un nivell d’alemany mínim A1.

En aquests cursos no organitzem grups tancats, els estudiants viatgen individualment.

Allotjament en Família a Augsburg i Berlin

L’estudiant que viu en una família continua aprenent Alemany, relaxat i de forma personal, després de les classes com un membre més de la família. Els joves comparteixen habitació amb un jove d’altra nacionalitat. Es dorm, esmorza i sopa amb els amfitrions, els dinars són tipus picnic. Aquestes situacions requereixen de l’esforç de l’estudiant per comunicar-se i per tant ofereixen la possibilitat de millorar el nivell oral d’alemany. Les famílies han estat rigorosament seleccionades, tenim tant famílies amb fills, com famílies monoparentals o persones grans que volen donar la benvinguda a casa seva als nostres estudiants. Les famílies estan distribuïdes per tota la població, sent la distància màxima entre la família i l'escola d’uns 25/60 minuts en transport públic.

Allotjament en Residència a Berlín

Els estudiants s’allotgen en residència situada a Mitte, en un barri cèntric de la ciutat de Berlín, al mateix cor de la capital alemanya. Des de la residència es pot anar a peu a les atraccions turístiques i culturals més importants. Per anar al Reichstag, l’edifici del parlament, per anar a la seu del govern o a la coneguda Porta de Brandenburg es necessiten tant sols 15 minuts a peu. Molt a prop de la nostra residència trobem la Plaça de Potsdam, el monument a les víctimes de l’holocaust i el museu del Mur de Berlín. A cinc minuts a peu està l'estació central de trens des d'on es pot anar a la resta de llocs interessants per visitar de Berlín. La residència ofereix tot el necessari per allotjar-se còmodament: habitacions multiples de quatre places amb dutxes i WC, una gran sala tipus Sky-Lounge amb vistes a la ciutat, terrassa, jardí i aules d’estudi modernes.

Dates 2024

El curs es pot realitzar entre el 07 i el 27 de juliol.

Reserva mínima: 2 setmanes de diumenge a dissabte.

Preus 2024

 • Curs en Família a Augsburg, 2 setmanes (13 nits): 2.250 Euros per estudiant.
 • Curs en Família a Augsburg, 3 setmanes (20 nits): 3.125 Euros per estudiant.
 • Curs en Família a Berlin, 2 setmanes (13 nits): 2.350 Euros per estudiant.
 • Curs en Família a Berlin, 3 setmanes (20 nits): 3.225 Euros per estudiant.
 • Curs en Residencia a Berlin 2 setmanes (13 nits): 2.445 Euros per estudiant.
 • Curs en Residencia a Berlin 3 setmanes (20 nits): 3.345 Euros per estudiant.

El preu inclou:

 • Bitllet d’avió anada i tornada des de Barcelona o Madrid.
 • Curs d'alemany Standard (20 lliçons per setmana).
 • Material didàctic necessari pel curs.
 • Allotjament en família o residència en règim de pensió completa.
 • Programa d’activitats i visites setmanal segons destí.
 • Trànsferts de l’aeroport de destí (anada i tornada).
 • Assegurança de viatge.
 • Certificat d'assistència al curs.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!