Anglès a casa del Professor

des de

3.900

Introducció

Proposem cursos d’anglès «A CASA DEL PROFESSOR» a Irlanda i a Anglaterra.

Aquest curs és ideal per a joves molt independents i amb ganes de desenvolupar les seves habilitats de l'idioma i que ja hagin tingut una primera experiència a l'estranger.

Viure i estudiar a casa d'un professor és una oportunitat excel·lent per gaudir d'una immersió lingüística i cultural. A més d'aprendre anglès de forma personalitzada i enfocada als seus objectius personals, els joves descobreixen la vida quotidiana dels seus amfitrions i la cultura del país.

Les famílies són escollides rigorosament per les seves habilitats per fer sentir als estudiants com a casa, són entusiastes i experts en l'ensenyament de l'anglès, són sempre acollidores i ofereixen a l'estudiant un ambient totalment segur i de plena confiança.

Per participar en aquest curs es requereix un nivell d'anglès entre A2 i C1 (d'elemental a avançat).

En aquest tipus de cursos no organitzem grups tancats, els estudiants viatgen individualment.

Informació del Curs

Els estudiants són allotjats a casa del professor on reben 15 classes d'anglès setmanals, de dilluns a divendres. El professor amfitrió impartirà les lliçons adaptades especialment per a l'alumne, tenint en compte els seus interessos i necessitats, aportant confiança i l'ajuda necessària per a un progrés ràpid en fluïdesa.

Al viure a casa del professor i utilitzar l'idioma d'una manera constant el procés d'aprenentatge continua de manera interrompuda tot el dia, no només en les classes, sinó també durant els àpats i participant de la vida social i familiar a casa del professor amfitrió, fent sentir als estudiants com a part de la família.

Durant l'estada fan una o dues sortides setmanals, acompanyats per un membre de la família, a llocs d'interès local en funció de la disponibilitat i localització de la família.

L'Allotjament en Família a Casa del Professor Irlanda

Les famílies per a aquest programa es troben troben en petites poblacions situades al comtat de Carlow, al sud-est del país i a tan sols 84 km de Dublín. Per norma general les famílies a Carlow solen ser matrimonis amb fills o bé amb un altre estudiant de diferent nacionalitat.

L'Allotjament en Família a Casa del Professor Anglaterra

Les famílies per a aquest programa, solen ser parelles grans i es troben en petites poblacions situades al comtat de Kent o Essex, al sud d'Anglaterra. En aquest curs dos o tres estudiants de nacionalitats diferents, s'allotgen a la mateixa família, a més de compartir les classes tindran temps també per compartir el seu temps lliure i fer coses junts. En cas de no disposar de company l'estudiant rebrà les classes de forma particular, no sempre es pot garantir un company en aquest tipus de cursos.

Dates 2024

El programa es pot realitzar en les següents dates:

 • Del 30 de juny al 14 de juliol.
 • Del 14 al 28 de juliol.

Preus 2024

 • Curs a Casa del Professor 2 setmanes Irlanda (14 nits): 3.900 Euros per estudiant.
 • Curs a Casa del Professor 2 setmanes Anglaterra (14 nits): 3.900 Euros per estudiant.

El preu inclou:

 • Bitllet d'avió anada i tornada des de Barcelona o Madrid.
 • Curs d'anglès Standard (15 lliçons setmanals).
 • Material didàctic necessari pels curs.
 • Allotjament en família en regim de pensió completa.
 • Trànsfers de l'aeroport de destí (anada i tornada).
 • Assegurança del viatge.
 • Certificat d'assistència al curs.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!