Anglès a Malta

des de

2.590

Introducció

Aquest curs està especialment dissenyat per joves de 14 a 17 anys, és ideal per independents i amb ganes de desenvolupar les habilitats de l’idioma. Una excel·lent oportunitat de participar en un Internacional Summer Camp amb joves d’altres nacionalitats en un ambient mediterrani.

El programa l’organitza una de les escoles més grans i de major prestigi a Malta, és un programa molt complet i ben organitzat que inclou a més de les classes d'anglès, moltes activitats i visites per que el joves gaudeixin d'una experiència inoblidable.

Informació del Programa

Teen Club és un programa tot inclòs destinat a joves de 14 a 17 anys. Amb allotjament en pensió completa al Salini Resort, amb classes d'anglès dinàmiques i interactives i emocionants activitats apropiades per a l'edat, trasllats a l'aeroport i transport a totes les activitats.

Les classes d'anglès es fan al mateix allotjament, en aules ben equipades amb llum natural i aire condicionat. El curs consta de 4 lliçons diàries, de 45 minuts cadascuna, de dilluns a divendres, que poden ser de matí o de tarda.

Les classes tenen l'objectiu clar de millorar la fluïdesa i guanyar confiança amb l'idioma. Els professors tracten temes d'actualitat i interessants per als estudiants. Les classes són internacionals compartides amb estudiants d'altres nacionalitats, en grups de màxim 15 estudiants.

Les activitats del programa són una gran oportunitat de practicar l’anglès i fer amistat amb estudiants de diferents nacionalitats en un entorn tranquil i agradable. Realitzen activitats apropiades a la seva edat com, per exemple: welcome party, esports, visites a llocs d'interès a Malta com les platges de sorra, sortides amb vaixell i recorreguts culturals.

Totes les activitats estan sota la supervisió de monitors locals i animadors especialitzats.

Es requereix un nivell d'anglès mínim A1.

En aquest curs no organitzem grup tancat, els estudiants viatgen individualment.

Allotjament en Residència

Els joves s'allotgen al Salini Resort, en habitacions equipades amb bany privat, assecador de cabell, frigorífic i televisió. Les habitacions tenen capacitat per a 3 o 4 places, compartides amb estudiants del mateix gènere i, en la mesura que sigui possible, de diferents nacionalitats.

Dates 2024

El curs es pot realitzar en les següents dates:

 • Del 07 al 21 de juliol
 • Del 14 al 28 de juliol

Preus 2024

 • Curs en Residència 2 setmanes (14 nits): 2.590 Euros per estudiant

El preu inclou:

 • Bitllet d’avió anada i tornada des de Barcelona.
 • Curs de 15 hores d'anglès setmanals.
 • Material didàctic necessari pel curs.
 • Allotjament en residència en regim de pensió completa.
 • Programa d’activitats, visites i excursiones setmanal segons programa.
 • Trànsferts de l’aeroport de destí (anada i tornada).
 • Assegurança de viatge.
 • Certificat d'assistència al curs.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!