Anglès a Canadá

des de

3.990

Introducció

Pensat per a joves responsables i independents que volen viure una experiència internacional en entorns urbans. És ideal per als que ja han tingut una primera experiència a l'estranger.

Els grups estan constituïts per alumnes de diferents nacionalitats, amb edats compreses entre els 15 i els 17 anys. Una excel·lent oportunitat de participar en un Internacional Summer Camp amb joves d'altres nacionalitats.

Aquest és un programa molt ben organitzat que inclou a més de les classes d'anglès, moltes activitats perquè els joves gaudeixin d'una experiència inoblidable!!

Informació del Curs Teen Internacional

En aquest curs els estudiants comparteixen classes i activitats amb joves de diferents nacionalitats el que afavoreix el multiculturalisme i ús de l'anglès com a eina de comunicació entre tots els participants.

El programa combina de manera ideal l'aprenentatge i millora de l'idioma anglès amb una gran varietat d'activitats esportives, recreatives i culturals

El programa es desenvolupa a la ciutat de Toronto i implica que els alumnes, en viure en barris residencials de la ciutat, hagin d'habituar a distàncies una mica més grans en transport públic.

Es realitzen 4 classes d'anglès diàries de dilluns a divendres en grups de màxim 15 estudiants. A la tarda es realitzen activitats o visites tals com: tarda de bitlles, campionat d'esports, gimcanes, patinatge, taller de cultura nativa canadenca, minigolf, piscina, visita de museus, tarda de compres, cinema i festa final.

El programa inclou una excursió de dia complet per setmana per conèixer els principals atractius turístics dels voltants com per exemple; Cascades del Niagara, Wonderland (parc d'atraccions) o visita de Toronto.

Totes les activitats estan sota la supervisió de monitors locals i animadors especialitzats.

Es requereix un nivell d'anglès mínim A1.

En aquest curs s'organitzen grups tancats, els estudiants viatgen acompanyats d'un monitor (en els programes de 4 setmanes).

Allotjament en Família a Toronto

Les famílies amfitriones canadenques que es seleccionen per al programa es caracteritzen pel seu desig d'acollir l'estudiant com un membre més i compartir amb ell el seu dia a dia i la seva cultura. Solen estar situades en barris residencials propers a la ciutat, el que implica distàncies una mica més grans en transport públic. Per aprofitar al màxim el potencial de la seva estada amb la família, l'estudiant ha de fer un esforç per integrar-se en la família respectant en tot moment les seves regles de convivència i cultura. En totes les famílies l'idioma que es parla és l'anglès, de manera que la immersió de l'estudiant és completa en el temps que passa amb ells. Hi ha només un estudiant hispanoparlant per família, podent compartir-la amb un altre estudiant la llengua del qual no sigui l'espanyol.

Dates 2020

El curs es pot realitzar al juliol (dates aproximades).

Reserva mínima: 3 setmanes.

 • Juliol 3 setmanes sortida Barcelona: del 05 al 25 de juliol.
 • Juliol 4 setmanes sortida Barcelona: del 05 de juliol a l'01 d'agost.

Preus 2020

 • Curs en Família 3 setmanes (20 nits): 3.990 Euros per estudiant.
 • Curs en Família 4 setmanes (27 nits): 4.480 Euros per estudiant.

El preu inclou:

 • Bitllet d’avió anada i tornada des de Barcelona(*/**).
 • Curs d’anglès Standard (15 lliçons por setmana).
 • Material didàctic necessari pel curs.
 • Allotjament en Família en regim de pensió completa.
 • Programa d’activitats i visites setmanal.
 • Trànsferts de l’aeroport de destí (anada i tornada).
 • Assegurança del viatge.
 • Monitor acompanyant des de la sortida i durant tota la estada (***).

(*) Les taxes aèries estan incloses al preu, però queden subjectes a modificació davant un eventual canvi de cotització de divises o per increment en el preu del carburant.

(**) Possibilitat de sortida des de l’aeroport de Madrid amb suplement de 400,00 Euros.

(***) Durant el viatge en avió el grup anirà acompanyat d'un monitor només en els programes de 4 setmanes. Als programes de 3 setmanes hi haurà monitor només si el grup fos de 15 estudiants.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!