Anglès a Canadá

des de

6.630

Introducció

Pensat per a joves responsables i independents que volen viure una experiència canadenca, ideal per als que ja han tingut una primera experiència a l'estranger

Aquest curs ofereix una combinació perfecta de viure en una família canadenca i gaudir la seva cultura a traves de la varietat de classes, activitats i excursions incloses al programa.

Es combinen equilibradament classes, activitats i visites, amb un enfocament comunicatiu, relaxat i divertit, les classes estan concebudes com a reforç per ajudar els estudiants a trencar el gel amb la família i treure el màxim profit de les activitats i excursions.

Informació del Curs

Aquest programa es porta a terme a les poblacions de Guelph o Barrie, situades al sud-oest d’Ontàrio, a uns 100 km de Toronto. Guelph és una antiga ciutat amb un ambient tranquil i típicament canadenc i sorprèn el visitant pels seus parcs, jardins i senders al voltant del seu bell llac. Barrie es troba a la vora de la badia de Kempenfelt, el seu passeig marítim de 6 km és una de les seves característiques més populars, amb tres platges, molts parcs i bells senders davant del mar. Ambdues ciutats son animades i dinàmiques, amb una àmplia oferta d'activitats relacionades amb la història, la cultura, la natura i l'entreteniment i el lleure.

Es realitzen 15 classes d'anglès per setmana, en grups de màxim 15/20 estudiants, distribuïdes en 4 dies setmanals.

A la tarda es realitzen activitats o visites tals com: tarda de bitlles, campionat d'esports, gimcanes, visita de museus, tarda de compres, cinema, festa final,... i una excursió de dia complet per setmana per conèixer els principals atractius turístics dels voltants com per exemple; Cascades del Niagara, Wonderland (parc d'atraccions) o visita de Toronto.

Es requereix un nivell d'anglès que permeti l’estudiant desenvolupar-se.

Els joves comptem amb el suport del coordinador i els monitors durant tot el programa.

Els estudiants viatgen acompanyats amb un monitor durant els vols, mínim 15 estudiants.

Allotjament en Família

Les famílies amfitriones canadenques es caracteritzen pel seu desig d'acollir l'estudiant com un membre més i compartir els seus hàbits i la seva cultura. L'estudiant ha de fer un esforç per integrar-se en la família respectant en tot moment les seves regles de convivència i rutines. En totes les famílies l'idioma que es parla és l'anglès, de manera que la immersió de l'estudiant és completa en el temps que passa amb ells.

El participant és l’únic hispanoparlant de la casa durant tot el programa, pot compartir la família amb un estudiant d’un altra nacionalitat.

Les famílies poden ser matrimonis amb fills, o sense fills o famílies monoparentals amb fills, i solen estar situades en barris residencials propers a la ciutat, el que implica distàncies més grans en transport públic.

Dates 2024

El programa es pot realitzar en les següents dates:

Del 28 de juny al 19 de juliol (3 setmanes)

Del 28 de juny al 26 juliol (4 setmanes)

Preus 2024

 • Curs en Família 3 setmanes: 6.630 Euros por estudiante (*).
 • Curs en Família 4 setmanes: 7.195 Euros por estudiante (*).

*Promoció: fins el 31 de març de 2024, s'aplicarà un descompte de 200 euros per plaça.

El preu inclou:

 • Bitllet d’avió anada i tornada des de Madrid.
 • Curs d’anglès Standard (15 lliçons por setmana).
 • Material didàctic necessari pel curs.
 • Allotjament en família en règim de pensió completa.
 • Programa d’activitats, visites i excursions setmanal.
 • Tarja de transport local.
 • Trànsferts de l’aeroport de destí (anada i tornada).
 • Assegurança de viatge.
 • Coordinador general espanyol a la zona.
 • Monitor acompanyant durant els vols, mínim 15 participants.

El preu NO inclou:

 • Assegurança de cancel.lació (opcional).
 • Gestió de l’autorització electrònica de viatge “eTA” a càrrec de l’estudiant (7$ CND).

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!