Anglès a Canadá

des de

4.669

Introducció

Aquest programa de llarga durada (8 setmanes), està dirigit a joves de 14 a 17 anys molt independents i madurs, que ja hagin tingut una primera experiència a l’estranger, que vulguin millorar els seus nivells de comunicació de forma substancial i desenvolupar les seves habilitats de l’idioma sense realitzar classes d’anglès.

Una immersió en família és una forma optima de millorar el nivell d’anglès, la convivència del dia a dia amb la família és una oportunitat notable de millorar l’idioma, però també les habilitats personals relacionades amb la comunicació personal i la empatia al conviure de forma estreta amb una nova família, un nou ambient i una nova cultura.

Un programa excel•lent per gaudir d'una immersió lingüística total, el procés d'aprenentatge es continu de manera interrompuda tot el dia, els joves descobreixen la vida quotidiana dels seus amfitrions i els seus costums, fent servir l’anglès com única llengua de comunicació amb el membres de la família.

Informació del Programa Family Immersion

Per participar en aquest programa és recomanable que l'estudiant tingui ganes de viure aquesta experiència, tenir una actitud positiva i mostrar-se obert a conèixer una nova cultura i una forma de vida diferents a les nostres.

Un programa de convivència en una família canadenca, sense classes, l'aprenentatge es porta a terme mitjançant la integració en la forma de vida i la cultura de la família com un membre més.

Durant el programa els joves fan dues activitats de mig dia setmanals i al menys una excursió de dia sencer per setmana (dos de les quals són Toronto i les Cataractes del Niàgara). Segons la disponibilitat alguna activitat es realitza amb la família amfitriona i altres amb el grup internacional acompanyats pel coordinador local.

Es requereix un nivell d'anglès que permeti l’estudiant desenvolupar-se.

Els joves comptem amb el suport de la coordinadora local canadenca durant tot el programa.

Els estudiants viatgen acompanyats amb un monitor durant els vols, mínim 15 estudiants.

Allotjament en Família

Les famílies amfitriones canadenques es caracteritzen pel seu desig d'acollir l'estudiant com un membre més i compartir els seus hàbits i la seva cultura.

L’'estudiant ha de fer un esforç per integrar-se en la família respectant en tot moment les seves regles de convivència i rutines. En totes les famílies l'idioma que es parla és l'anglès, de manera que la immersió de l'estudiant és completa en el temps que passa amb ells.

El participant és l’únic hispanoparlant de la casa durant tot el programa, pot compartir la família amb un estudiant d’un altra nacionalitat.

Les famílies poden ser matrimonis amb fills, o sense fills o famílies monoparentals amb fills, o parelles grans, totes han estat curosament seleccionades.

Dates 2021

El programa es pot realitzar en les següents dates:

Del 27 de juny al 21 d’agost (8 setmanes)

Preus 2021

 • Programa Immersió en Família 8 setmanes: 4.669 Euros per estudiant.

El preu inclou:

 • Bitllet d’avió anada i tornada des de Madrid.
 • Allotjament en família en regim de pensió completa.
 • Programa amb dues activitats de mig dia setmanals i al menys una excursió de dia sencer setmanal.
 • Trànsferts de l’aeroport de destí (anada i tornada).
 • Coordinador local canadenc.
 • Assegurança mèdica, de viatge i de responsabilitat civil.
 • Monitor acompanyant durant els vols, mínim 15 participants.

El preu NO inclou:

 • Assegurança de cancel•lació (opcional).
 • Gestió de la autorització electrónica de viatge “eTA” a càrrec del participant (7$ CND).
 • Despeses addicionals derivades del bitllet d’avió, taxes, impostos i càrrecs (estimats en 450€).

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!