Anglès a Canadá

des de

4.435

Introducció

Pensat per a joves responsables i independents que volen viure una experiència internacional en entorns urbans. És ideal per als que ja han tingut una primera experiència a l'estranger.

Els grups estan constituïts per alumnes de diferents nacionalitats, amb edats compreses entre els 15 i els 17 anys. Una excel.lent oportunitat de participar en un Internacional Summer Camp amb joves d'altres nacionalitats

Aquest és un programa molt ben organitzat que inclou a més de les classes d'anglès, moltes activitats perquè els joves gaudeixin d'una experiència inoblidable!!.

Informació del Curs

En aquest curs els estudiants comparteixen classes i activitats amb joves d’altres nacionalitats el que afavoreix el multiculturalisme i ús de l'anglès com a eina de comunicació entre tots els participants.

El programa es porta a terme a Sydney Smith Hall, University of Toroto, que compta amb excel.lents instal.lacions acadèmiques per al desenvolupament del programa.

Es realitzen 15 lliçons d'anglès setmanals, de dilluns a divendres en grups de màxim 15/20 estudiants.

A la tarda es realitzen activitats o visites tals com: tarda de bitlles, campionat d'esports, gimcanes, bubble soccer, karts, visita de museus, tarda de compres, cinema, festa final,... i una excursió de dia complet per setmana per conèixer els principals atractius turístics dels voltants com per exemple; Cascades del Niagara, Wonderland (parc d'atraccions) o visita de Toronto.

Es requereix un nivell d'anglès que permeti l’estudiant desenvolupar-se.

Els joves comptem amb el suport del coordinador i els monitors durant tot el programa.

Els estudiants viatgen acompanyats amb un monitor durant els vols, mínim 15 estudiants.

Allotjament en Família

Les famílies amfitriones canadenques es caracteritzen pel seu desig d'acollir l'estudiant com un membre més i compartir els seus hàbits i la seva cultura. L'estudiant ha de fer un esforç per integrar-se en la família respectant en tot moment les seves regles de convivència i rutines. En totes les famílies l'idioma que es parla és l'anglès, de manera que la immersió de l'estudiant és completa en el temps que passa amb ells.

El participant és l’únic hispanoparlant de la casa durant tot el programa, pot compartir la família amb un estudiant d’un altra nacionalitat.

Les famílies poden ser matrimonis amb fills, o sense fills o famílies monoparentals amb fills, i solen estar situades en barris residencials propers a la ciutat, el que implica distàncies més grans en transport públic.

Dates 2022

El programa es pot realitzar en les següents dates:

Del 04 al 24 de juliol (3 setmanes)

Del 04 al 31 de juliol (4 setmanes)

Del 01 al 21 d'agost (3 setmanes)

Del 01 al 28 d'agost (4 setmanes)

Preus 2022

 • Curs en Família 3 setmanes: 4.435 Euros per estudiant.
 • Curs en Família 4 setmanes: 4.880 Euros per estudiant.

El preu inclou:

 • Bitllet d’avió anada i tornada des de Madrid.
 • Curs d’anglès Standard (15 lliçons por setmana).
 • Material didàctic necessari pel curs.
 • Allotjament en família en règim de pensió completa.
 • Programa d’activitats, visites i excursions setmanal.
 • Tarja de transport local.
 • Trànsferts de l’aeroport de destí (anada i tornada).
 • Assegurança de viatge.
 • Coordinador general espanyol a la zona.
 • Monitor acompanyant durant els vols, mínim 15 participants.

El preu NO inclou:

 • Assegurança de cancel.lació (opcional).
 • Gestió de l’autorització electrònica de viatge “eTA” a càrrec de l’estudiant (7$ CND).

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!