Anglès Immersió en Família

des de

2.250

Introducció

Proposem el programa «IMMERSIÓ EN FAMÍLIA» a Irlanda i a Anglaterra.

Aquest programa és òptim per a joves molt independents i madurs, amb ganes de desenvolupar les seves habilitats de l'idioma sense realitzar classes d'anglès.

El programa d'immersió en família és una gran oportunitat per conèixer una nova cultura i forma de vida, interactuant i practicant l'anglès amb els membres de la família d'acollida, en un ambient familiar.

Per participar en aquest programa és recomanable que l'estudiant ja hagi tingut una primera experiència a l'estranger, així com tenir una actitud positiva i moltes ganes de conèixer una nova cultura i forma de vida molt diferent a les nostra.

Per participar en aquest programa es requereix un nivell d'anglès entre A2 i C1 (d'elemental a avançat).

En aquest tipus de programa no organitzem grups tancats, els estudiants viatgen individualment.

Informació del Programa

Les famílies per a aquest tipus de programa tenen anys d'experiència en la integració d'estudiants internacionals a la seva vida familiar, oferint a l'estudiant un entorn segur i agradable. Com que no hi classes d'anglès l'estudiant comparteix el dia a dia amb la família i participa de les activitats que la família realitzi.

Un programa de convivència en una família irlandesa, sense classes, l'aprenentatge es porta a terme mitjançant la integració en la forma de vida i la cultura de la família com un membre més.

Durant el programa els joves fan una o dues sortides setmanals, acompanyants per un membre de la família, a llocs d’interès en funció de la disponibilitat i situació de la família.

L'Allotjament en Família a Irlanda

Els joves són allotjats en famílies rigorosament seleccionades, solen ser matrimonis, de vegades amb fills, que viuen en cases situades en petites poblacions o mitjans rurals al comtat de Carlow, situat al sud-est del país i a tant sols 84 km de Dublín.

L'Allotjament en Família a Anglaterra

A Anglaterra aquest programa te lloc al comtat de Devon, situat a la costa sud-oest d’Anglaterra. Allotgem els nostres estudiants en famílies que gaudeixen compartint el seu temps amb l'estudiant, les famílies soles ser parelles ja grans, que viuen en petites poblacions.

Dates 2024

El curs es pot realitzar entre el 30 de juny i el 28 de juliol.

Reserva mínima: 2 setmanes de dissabte a dissabte o de diumenge a diumenge a Irlanda i de diumenge a dissabte a Anglaterra.

Preus 2024

  • Curs Immersió en Família a Irlanda 2 setmanes (14 nits): 2.250 Euros per estudiant.
  • Curs Immersió en Família a Irlanda 3 setmanes (21 nits): 2.950 Euros per estudiant.
  • Curs Immersió en Família a Anglaterra 2 setmanes (13 nits): 2.250 Euros per estudiant.
  • Curs Immersió en Família a Anglaterra 3 setmanes (20 nits): 2.950 Euros per estudiant.

El preu inclou:

  • Bitllet d'avió anada i tornada des de Barcelona o Madrid.
  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trànsfers de l'aeroport de destí (anada i tornada).
  • Assegurança del viatge.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!