Opinions dels nostres cursos d'anglès

Les opinions dels nostres estudiants són molt importants, de manera que us convidem a fer-nos arribar la vostra sobre els nostres Cursos d'Anglès a l'Estranger.

La verdad es que se lo ha pasado genial y va a repetir. Los monitores muy agradables y siempre les hablaban en inglés. Ha disfrutado mucho con todas las actividades.

Sandra, madre de Mireia (13 años)
Rockport School

Ha estat una gran experiència. Sobretot les excursions al poble i a la ciutat. Allà si que havien de parlar amb anglès i els hi costava més.

Esther, mare de Nuria (14 anys)
Rockport School

Ha tornat encantadíssim. Excursions "xules", moltes en barca!!! A part d’altres activitats que li van agradar molt.

Mª del Carmen, madre de Marina (13 años)
Sligo Grammar School

Felicitar al Profesor Scott. Se les pasaba las tres horas volando. Muy contentas.

Miquel, padre de Núria (14 años)
Sligo Grammar School

Els nostres fills han tornat contents de la seva primera estada amb vosaltres a Irlanda. 3 hores diàries de classe es poden fer molt pesades però ho heu resolt molt bé. Han tornat contents. Parlen meravelles dels profes que han tingut. S'han trobat molt a gust amb els monitors. Donat que el temps ha estat molt inestable durant la seva estada, valorem molt positivament les activitats indoor així com les que heu realitzat a l'exterior. Van flipar amb el surf.

Carles, pare de Dèlia i Martí (14 anys)
Sligo Grammar School

Estupendo. Lo ha disfrutado mucho. Nos habéis informado muy bien. Ha tenido que esforzarse. Y su monitor les ha hablado siempre en inglés.

Mª del Valle, madre de Juan Miguel (16 años)
Sligo Grammar School

Ha venido muy contenta con el pueblo y sobre todo con su profesora de inglés Danielle. Lo dicho, le gustó mucho su profesora y el método de aprendizaje.

Natividad, madre de Sara Yuli (14 años)
Sligo Grammar School

Ha vingut encantadíssim amb el tracte donat pels monitors i pels amics que ha fet a les colònies. Ha desenvolupat el que ja tenia après de l'escola però sobretot ha interactuat amb gent nativa de la zona. Va estar encantadíssim amb el professor que li va tocar per com va portar la clase. Els grups al ser petits també és de gran ajuda.

Marta, mare de Pau (14 anys)
Sligo Grammar School

Me han gustado las actividades que tenían que ir por el pueblo preguntando cosas. Creo que es una forma muy positiva de poner en práctica el speaking & listening. El hecho que los profesores de las clases sean nativos me parece genial y que los monitores desde el minuto 0 en el aeropuerto les hablaran en inglés también.

Vega, madre de Alejandra (14 años)
Sligo Grammar School

No tenim paraules! La nostra filla ho ha passat súper bé. De fet està desitjant tornat l’any vinent. Una experiència increïble.

Elena, mare de Maria (12 anys)
Ampleforth College

S’ho ha passat millor que l’any passat i això ja és dir!!! Potser el més important per nosaltres no és l’aprenentatge en si sinó conviure amb altres companys i viure una experiència que per ells serà, sens dubte, inoblidable.

Ricard, pare de Ricard (13 anys)
Ampleforth College

La directora ha actuat de manera molt professional i ha estat molt atenta a les necessitats de la nostra filla, la qual cosa agraïm sobremanera.

Elsa, mare de Bruna (13 anys)
Ampleforth College

Tot perfecte. Ha tornat encantat.

Jordi, pare d’Ot (11 anys)
Ampleforth College

Ha sido fantástico, mi hija lo ha pasado en grande. Mi hija estuvo muy a gusto con el profesor de su clase. Reserva online con un seguimiento muy rápido a cualquier solicitud realizada.

Matilde, madre de Sofia (12 años)
Ampleforth College

La experiencia ha sido muy satisfactoria, seguro que repetirá. Muy bien, todo son buenas palabras hacia los monitores y hacia el profesor de inglés. Excelente organización.

Montserrat, madre de Jana (13 años)
Forres Sandle Manor

Instal·lacions còmodes en un entorn ideal. Monitors molt propers; activitats adaptades a l’edat i ben organitzades.

Esther, mare de Júlia (14 anys)
Forres Sandle Manor

Ha sido una experiencia gratificante, sobre todo, por el valor de la amistad. La logística, los desplazamientos, las actividades y las salidas estuvieron muy bien organizadas. Los monitores colaboraron mucho en hacer una estancia agradable y ociosa.

Mónica, madre de Mariona (14 años)
Forres Sandle Manor

El fet de relacionar-se amb gent d'altres països a les classes d'anglés ha estat una bona oportunitat per practicar l'idioma entre ells i no només a les classes.

Maria Isabel, mare de Pol i Marina (14 anys)
Chester University

Es la tercera vez que viaja con vosotros. Es el año que más contenta está con los profesores y la metodología de las clases; se ha divertido y ha aprendido mucho... Y, lo mejor, con muchas ganas de seguir aprendiendo. Creo que ésta es la vez que más le ha gustado.

Mabel, madre de Lucía (17 años)
Chester University

Mi hijo ha vuelto muy contento con esta primera experiencia en el extranjero para estudiar idiomas. La estancia ha ido muy bien, le ha gustado todo, las instalaciones, las clases, el equipo de monitores, todo!!

Lidia, madre de Martí (15 años)
Chester University

Molt bé. Súper amb les monitores, la directora… tot en general. Un deu.

Carolina, mare de Carlota (17 anys)
Chetham’s School

Bona organització horària en quant a classes i sortides de l'escola.

Amelia, mare de Dafne (15 anys)
Chetham’s School

Molt bona organització, molt bona atenció per part de professors i monitors. La meva filla ha tornat molt contenta! Els professors molt amables i simpàtics, pendents en tot moment dels nois i noies!

Ascension, mare d’Emma (16 anys)
Chetham’s School

Muy bien todo... a mi hija le encantó la experiencia.

Jorge Rey, padre de Alexandra (14 años)
St John’s College

Molt positiva l’experiència. Ella molt contenta i motivada per tornar.

Alicia, mare de Carla (15 anys)
St John’s College

Ha sido, sin duda, alguna de la más bonita de sus experiencias, súper motivado en volver a repetirla. Lo mejor ha sido la convivencia y el poder compartir gustos con otros compañeros. Ha sido un incremento más a sus conocimientos y, sin lugar a duda, motivación por seguir aprendiendo la lengua extranjera.

Anna Regina, madre de Ignacio (17 años)
St John’s College

Activitats variades i, pels dies que han estat, han visitat i vist llocs interessants. Ella va tornar molt contenta i amb ganes de viure una altra sortida a l'estranger el curs vinent. Per ella ha estat una experiència molt positiva en alguns aspectes: conèixer un país diferent del nostre amb les seves costums, alimentació, viure amb una família, relacionar-se amb gent diversa...

Ana Maria, mare d’Aitana (13 anys)
Athlone Famílies

La família que li ha tocat aquest any era un model de família diferent, una parella d'avis. La veritat és que el resultat ha estat molt satisfactori ja que han estat molt pel meu fill i s'ha sentit molt acollit.

Cristina, mare de Pol (14 anys)
Athlone Famílies

Dice que han sido los mejores 11 días de su vida.

Elisa, madre de Violeta (15 años)
Athlone Familias

És una gran experiència, conèixer gent, costums… espavilar-se. Ajuda molt a créixer com a persona.

Montserrat, mare d’Aina (16 anys)
Cork Famílies

Una familia espectacular, muy familiar y muy buena integración. Un trato muy cariñoso. A pesar de estar muy lejos del pueblo ha estado muy bien atendida, tanto de trato humano como de logística y alimentación.

Dolors, madre de Aroa (15 años)
Carlow Familias

La organització és molt bona i la informació que vàrem rebre el dia de la reunió a Barcelona és molt útil. No sabem exactament però ell diu que ha après i que s´ha adonat de que sap més anglès del que creia. Aquesta sortida li ha servit, entre altres coses, per obrir-se i parlar encara que no fos correctament. La Kathleen s´ha portat molt bé amb el Constantí. L´ha acompanyat a l´escola tots els dies fins i tot quan quedava amb alguns companys. La casa està allunyada del poble però l´entorn és molt bonic.

Núria, mare de Constantí (13 anys)
Carlow Famílies

La família, els monitors i activitats excel·lents.

Teresa, mare de Màxim i Clara (15 anys i 16 anys)
Kilkenny Famílies

La família Wall va atendre totes les seves necessitats. Van tractar a la meva filla com una més de la família. Estem encantats!!

Núria, mare de Sílvia (14 anys)
Kilkenny Famílies

La meva filla ja té un cert nivell i el que buscava no era tant la pràctica de l'anglès sinó la interacció amb altres joves de la seva edat. Felicitar a les monitores perquè han estat molt atentes amb la meva filla que passava un mal moment, moltes gràcies. La família molt atenta però els diumenges no han fet cap activitat amb les nenes (ja se que no és obligatori).

Griselda, mare de Judit (15 anys)
Kilkenny Famílies

Ha estat una molt bona experiència, la Catherine de la familia Sharpe ha estat molt atenta i la Júlia està molt contenta amb l'experiència.

María Isabel, mare de Júlia (13 anys)
Tipperary Famílies

A nivell personal ha estat una gran experiència pel meu fill. Tot ha anat super bé, tant a nivell d’organització com de la família.

Maria Antònia, mare de Daniel (13 anys)
Tipperary Famílies

Ha estat molt contenta amb la família que li ha tocat. Han sigut molt amables i han compartit tot, les han ajudat a fer activitats amb els membres de la família...

Inés, madre de Alejandro (15 años)
Tralee Famílies

Ha mejorado sobre todo en tener más confianza a la hora de hablar. Muy bueno. La anfitriona ha sido estupenda; ha hecho sentirse muy a gusto a mi hijo. Se puso malo allí y le llevo al médico, pendiente de la medicación… Solo puedo decir cosas positivas!! Actividades bien organizadas. Tenían clases, entretenimiento, excursiones y podían quedar con los amigos. Muy completo.

Inés, madre de Alejandro (15 años)
Tralee Familias

La casa ha estat tot un èxit, tant la senyora, la filla i les companyes d'altres nacionalitats.

Gemma, mare d’Aina (16 anys)
Guildford Famílies

Volem felicitar a la familia on ha estat allotjada la Paula pel tracte que li han donat. Ha vingut encantada sobretot amb la "mare" ja que l'ha fet sentir com a casa.

Paula, mare de Paula (15 anys)
Guildford Famílies

La familia muy bien, conversó mucho con ellos. La habitación y la comida también muy bien.

Maria Pilar, madre de Noa (14 años)
Newton Abbot Familias

M'ha agradat especialment que el company de la casa fos francès, donat això representa que a la casa també havia de parlar anglès o francès. Ha estat molt ben atès tant en els àpats com amb l'interés per la roba i les diferents interaccions amb tots els membres.

Susana, mare de Jan (14 anys)
Newton Abbot Famílies

La experiencia ha sido súper positiva tanto en relación a los monitores, al profesorado de inglés, como a la familia y las compañeras con las que convivió durante estos quince días. La experiencia le ha servido para hacer muchos nuevos amigos y también para empezar a aprender a espabilarse y ganar en autonomía personal e independencia. Ha adquirido mucha soltura y vocabulario por el hecho de tener que comunicarse en vivo con personas del país. Nuestra hija nos ha comentado que le encantaron las excursiones y visitas que se programaron (la casa de Shakespeare, las camas elásticas, Oxford...).

Tomás, padre de María (14 años)
Stratford-Upon-Avon Famílies

Estamos muy satisfechos por el resultado y por la organización y acogida. Muy positivo. Los profesores además de enseñar muy bien, son muy simpáticos y han hecho que las clases sean muy agradables a la vez que productivas. Se encuentra muy satisfecho porque ha sido muy provechoso y ha aprendido bastante. Los monitores son muy simpáticos, muy organizados y muy humanos. Todo perfecto, desde el primer hasta el último día.

Mª Carmen, madre de Javier (16 años)
Swansea Familias

Al ser la primera vegada que marxava a l'extranger, vem preferir "sobreprotegir" el nostre fill. L'acompanyament dels monitors, sobretot en el viatge d'anada i tornada, és un factor important. L'estada ha estat positiva, sense cap tipus de problema (monitors, escola, allotjament, activitats...). Ha millorat en la comprensió i expressió oral.

Jordi, pare d’Edgar (16 anys)
Swansea Famílies

La meva filla està encantada amb el professor Peter, com a professor i molt bona persona! Les monitores encantadores!

Alejandro Enrique, pare de Natàlia (16 anys)
Swansea Famílies

Aquet any un 10! La familia i els fills han estat per la meva filla. Una més de la família, ha participat en coses que feia la família. Està encantada i diu que no vol perdre el contacte amb ells, l’any que bé per repetir.

Layla, mare de Paula (14 anys)
York Famílies

Ell comenta que ha estat dels millors viatges que ha fet. Ha fet molts amics i ha compartit moltes experiències. Espectacular. S'ha sentit com a casa l'àvia (difícil de superar). Li ha agafat molt de carinyo i li agradaria tornar-la a veure i enviar-li un detall. Si us plau feu-li arribar que és una gran amfitriona. L’han cuidat com a família, sempre pendent dels menjars, de tot.

Catalina, mare de Raul (15 anys)
York Famílies

Ha tornat encantadíssim. Excursions "xules", moltes en barca!!! A part d’altres activitats que li van agradar molt.

Mª Mercedes, mare de Max (16 anys)
Malta Famílies

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!