Preguntes freqüents Cursos d'Idiomes a l'estranger

Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits

FAQ's
Cursos d'idiomes per a joves

(Anglaterra, Irlanda i Malta)

Preguntes freqüents

Aquestes són les preguntes més freqüents sobre els nostres cursos d'idiomes per a joves, en tot cas no dubtis en enviar-nos un email per qualsevol pregunta o consulta.

Sol·licitar informació
Què inclou el preu?
Els nostres preus ho inclouen TOT. Bitllet d’avió d’anada i tornada, trasllats entre l'aeroport d’arribada i destí, allotjament en pensió completa segons el programa escollit en família o residència, curs d’anglès de 3 hores diàries de dilluns a divendres amb professors especialitzats, test de nivell, material necessari per a les classes i activitats, programa d’activitats esportives i culturals a càrrec de monitors bilingües de Rosa dels Vents i certificat d'assistència; també inclou l'assegurança de viatge amb un petit suplement.
Per què el preu és tan econòmic?
A Rosa dels Vents gestionem els nostres cursos SENSE INTERMEDIARIS. Contractem i controlem tots els aspectes, des del lloguer dels col.legis fins a la contractació i la formació de tots els professors i monitors que intervenen a les estades. També gestionem la reserva anticipada dels vols. Reservar amb molta antelació garantint econòmicament les places als col.legis i als avions, ens permet ajustar al màxim els costos sense perdre la qualitat habitual dels nostres cursos.
És un Campus Internacional?
No tots els cursos son campus internacionals on joves de diferents nacionalitats participen en un mateix programa, la majoria dels nostres estudiants seran nacionals. Per evitar que l’idioma oficial de l’estada sigui el castellà o el català, els professors que realitzen les classes són natius, llicenciats en Filologia Anglesa o acreditats TEFL (Teaching English as a Foreign Language) i els monitors de Rosa dels Vents són bilingües. La llengua vehicular del curs és l’anglès, tots els joves hauran de parlar anglès amb els professors i monitors si es volen comunicar. Els programes internacionals en els que el nostre grup comparteix classes i algunes activitats amb joves d’un altra nacionalitat son: Chester University, Chetham’s School, Guildford, Newton Abbot i Malta.
Aprendran anglès en aquest curs?
Els cursos d’anglès són de 3 hores diàries de dilluns a divendres, en grups de màxim 15 estudiants. Durant les classes es practiquen les habilitats comunicatives principals com la conversa i comprensió oral, a través de classes participatives, amenes i divertides. Tots els estudiants hauran de fer el test de nivell que ens permetrà col.locar-los amb joves de nivell similar. Durant les activitats els joves parlen anglès amb els monitors bilingües de Rosa dels Vents. El nivell de les classes d'anglès ve determinat pel nivell dels estudiants en un mateix grup, solem tenir tres nivells per curs equivalents a Pre-Intermediate, Intermediate i Advanced. En el cas que l'estudiant tingui un alt nivell d'anglès aconsellem inscriure'l en algun dels cursos que oferim amb classes acreditades British Council o Acels.
Quines activitats realitzen amb els monitors de Rosa dels Vents?
Els joves participen en programes d’activitats esportives i culturals com tallers de teatre, jocs tradicionals, esports en equip com rugby, futbol, bàsquet o criquet entre altres i es diverteixen amb les nostres activitats nocturnes com discoteca, karaoke, talent show, cinema, festes temàtiques, sempre tot en anglès i supervisat per monitors Rosa dels Vents.
És realitzen excursions durant el curs?
Organitzem una excursió de dia complet els dissabtes, per visitar i conèixer els llocs més importants i turístics de la zona on es troba el centre. En els programes d’11 dies es realitza 1 excursió i en els programes de 21 dies es realitzen 2 excursions a llocs diferents. Als programes en residència l’assistència a les excursions és optativa i no estan incloses al preu. Consultar suplements a cada programa.
El curs té assegurança de viatge?
Rosa dels Vents contracta una assegurança de viatge per a tots els nostres estudiants. L'assegurança inclou cobertura general d’assistència, responsabilitat civil, repatriació i garantia d’anul.lació amb límit de 600 Euros. Aquesta assegurança es obligatòria per tots els estudiants i no es pot deduir.
Es fa reunió de mares i pares?
Realitzem una reunió informativa per a mares i pares en la que repassem els programes. Si no podeu assistir, podeu accedir al document “Informació Pràctica” a l’apartat Descàrrega de Documents a la nostra pàgina Web. La reunió també s’emetrà en directe a través de streaming a la nostra web, uns dies abans us farem arribar el link d’accés per tots aquells que no pugeu assistir.
Quan tindré la informació dels vols i l’allotjament?
La informació sobre els vols i les dades de l’allotjament es comuniquen per e-mail una setmana abans de la sortida. Podeu consultar els vols previstos al programa tipus que trobareu dintre de cada programa.
Quina documentació es necessita per viatjar a l’estranger?
 • Passaport original amb vigència mínima de 3 mesos.
 • Tarja Sanitària Europea
 • Els estudiants estrangers o extracomunitaris hauran d'informar-se de si necessiten VISAT pel país de destí i ocupar-se personalment de la tramitació.
Com es fa la reserva?
La reserva de plaça es realitza a través de la nostra pàgina Web: www.rosadelsventsidiomas.es, efectuant el pagament corresponent al 35% del total del curs mitjançant targeta bancària.
Un cop realitzada la paga i senyal rebreu un correu electrònic de confirmació amb:
 • Dades del curs reservat.
 • Fitxa d'Inscripció que ha de complimentar-se on-line en el termini de dues setmanes.
 • Test de Nivell On-line segons el programa.
 • Document d'Informació pràctica.
 • Document de Reunió de pares.
Quan es realitzen els següents pagaments?
El pagament del curs es realitza en 3 terminis. El primer un 35% s'abona al realitzar la reserva de plaça. El segon termini corresponent a un 35% s'abona 45 dies abans de l’inici del curs i el 30% restant s'haurà d'efectuar 30 dies abans de l'inici del curs. Tots els pagaments es realitzen mitjançant targeta bancària i us enviem un email recordatori.
Quina edat s'ha de tenir per participar en els nostres cursos?
L’edat mínima són 10 anys i l’edat màxima són 17 anys.
Cada programa està específicament indicat per una edat mínima i màxima en funció de les característiques del destí. És possible inscriure’s en els programes sempre que es tingui l’edat indicada o es compleixi durant l’any natural.
Que és millor Família o Residència?
En tots dos casos els programes són similars, tot i que existeixen certes diferències:
 • Les activitats en els cursos de residència són més esportives perquè els centres tenen bones instal·lacions. Les activitats en família són més socials i lúdiques ja que es realitzen en el poble o pobles veïns.
 • En els cursos en residència es fa una activitat nocturna diferent cada nit. En els cursos en família es realitza una única activitat nocturna per estada.
 • En els cursos en residència les classes es realitzen en el mateix campus, no hi ha desplaçament. En els cursos en família es realitzen desplaçaments fins l’escola (a peu o amb transport local depenent del curs).
 • En els cursos en residència el menjar és de tipus calent i es realitza en el menjador del centre. Els estudiants en família mengen al migdia el picnic facilitat per la família.
En resum: el curs en residència és més lúdic mentre que el curs en família ofereix l'oportunitat de conèixer una altra cultura, conviure amb la família i d’aquesta manera perfeccionar més l'anglès.
Com és el menjar?
S'ha de tenir molt en compte que cada país té els seus hàbits alimentaris, les seves maneres de cuinar i els seus horaris i que aquests hàbits són molt diferents als nostres. Encara que al principi a vegades costi acostumar-se als nous gustos i textures, el menjar és de bona qualitat, equilibrat i en quantitat suficient tant en residència com en família. És molt important indicar les necessitat alimentàries específiques (vegetarians, celíacs, al·lèrgics a la lactosa...) a la Fitxa d'Inscripció.
És possible allotjar-se amb un amic/ga?
Sempre que ens ho sol.liciteu farem el màxim per posar junts als estudiants ja sigui a la mateixa habitació a la residència o a la mateixa família. És INDISPENSABLE indicar-ho a la fitxa d’inscripció. Per anar junts no és necessari fer la reserva conjuntament.
Les families d'acollida tenen fills?
Les famílies d’acollida reflecteixen la varietat de la societat actual, pel que comptem amb famílies de perfils molt diferents: des de famílies amb fills a famílies monoparentals, famílies sense fills o amb fills ja grans o famílies d’edat avançada sense fills. Tenir fills no és un requisit indispensable per ser família d'acollida.
És possible estar alallotjat en famílies properes?
Les famílies que allotgen els nostres estudiants estan distribuïdes per tota la població i voltants, pel que no és possible garantir que les famílies estiguin situades properes entre elles. Així mateix tampoc es pot garantir que la família estigui a prop de l'escola, per norma general tots els estudiants hauran d'utilitzar el transport públic per a aquests desplaçaments, excepte en els programes en què les famílies porten i recullen als estudiants diàriament a l'escola o punt de trobada.
Es coneixen els estudiants abans de la sortida?
Posem a disposició de tots els participants les nostres xarxes socials, de Google i/o Facebook, perquè els estudiants puguin estar en contacte i intercanviar comentaris abans de la sortida.
Com puc saber que fa el meu fill/a durant el curs?
En tots els cursos els monitors Rosa dels Vents realitzen un blog amb col·laboració dels joves on es posaran fotografies, texts i comentaris de les activitats quotidianes. Aquests blogs seran accessibles a través de la nostra Web i estaran operatius a partir de l’inici del curs. Us farem arribar el link d'accés una vegada estiguin operatius a partir de l'inici del curs.

Estem preparant els nostres Cursos d'Anglès a l'estranger per a l'Estiu 2020

Mentrestant, pot consultar a la web la programació de 2019. Si ho desitja, pot deixar-nos les seves dades i l'avisarem quan la nova programació i reserves estiguin disponibles:

* Camps requerits