RAMSGATE és una ciutat que forma part del comptat de Kent, caracteritzat per un paisatge abrupte i que per la seva bellesa és conegut com el jardí d’Anglaterra. Kent és perfecte per gaudir d’activitats a l’aire lliure com passejar per la costa, anar amb bicicleta o fer algun esport, així com també per visitar meravellosos indrets.

Des de fa més de 200 anys que la gent ha estat escapant-se cap a la zona de Thanet, dins del comptat de Kent, per l'ambient marítim i relaxat, les impressionants platges de sorra i l'aire fresc del mar, el descobriment d'un lloc natural, relaxant i agradable. Al sud de Thanet és on es troba Ramsgate amb el seu impressionant port, únic a Anglaterra.

Ramsgate amb una zona comercial i de mercat tradicional és la ciutat excel·lent pel menjar i l'alimentació, amb petits cafès, pubs, i restaurants perfectes per a un moment de tranquil·litat. Quan s’explora més a fons la ciutat et trobes davant d’una ciutat cultural plena de galeries i nous negocis emergents. En el port, arcs victorians alberguen els vaixells, botigues interessants i estudis d’artistes.

Està situada a prop de ciutats històriques com Sandwich, Broadstairs, Margate i Canterbury i a tan sols 90 minuts de Londres. És un lloc perfecte per descobrir una nova forma de vida i trobar una barreja de gent, historia i racons per recordar.

Preus 2023/2024

  • Ramsgate 5 dies/4 nits sense curs d'anglès a partir de 470,00 Euros per estudiant.
  • Ramsgate 5 dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 560,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Visites lliures.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!