EDIMBURG és la capital escocesa i una de les ciutats més belles d'Europa, destaca pel seu espectacular emplaçament, el seu extraordinari patrimoni arquitectònic i el seu vigor cultural. Els poblats habitatges de la històrica Old Town contrasten amb l'ordenada quadrícula georgiana de la New Town, que en moltes ciutats es consideraria un enclavament històric en si mateix; les dues zones van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1995. Com a escenari de fons, es pot albirar el Firth of Forth, les muntanyes Pentland i la ja clàssica muntanya Calton, permanentment nevada.

La ciutat es pot visitar a peu, i és convenient iniciar el recorregut des del castell d'Edimburg. Aquesta bella i romàntica fortalesa, situada al límit occidental de la Milla Reial i sobre la règia residència de Holyrood, s'alça com a recordatori del passat sagnant de la ciutat. Els seus fonaments daten del 850 aC, i els vestigis més antics que encara perduren es van construir l'any 1130. Des del segle XI fins el XVI, es va constituir com la seu simbòlica de la reialesa escocesa, i en l'actualitat s'ha convertit en l'emplaçament de la divisió escocesa de l'exèrcit. En aquesta via pública es pot apreciar un extraordinari paisatge urbanístic, que ha estat intacte des dels segles XVI i XVII; passejant per alguna dels carrerons que es dirigeixen a la Milla, el viatger pot endinsar-se a èpoques pretèrites. Diversos monuments i edificis restaurats d'aquest veïnatge ofereixen una visió fascinant de la vida urbana que es va desenvolupar al segle XVII.

Val la pena escalar la propera muntanya Calton per descobrir les esplèndides panoràmiques de la ciutat i els monuments romàntics de la Il•lustració, quan Edimburg estava considerada l'Atenes del Nord. Abans de baixar a la New Town, es recomana la visita a Greyfriars Kirk, on es va signar l'Aliança Nacional en 1638. El cementiri de la seva coneguda església va ser l'escenari d'una de les pel•lícules més punyents de Disney, Greyfriars Bobby.

Al Nord es troba el districte de New Town, separat per la enfonsada via fèrria i els jardins de Princes Street, en aquest parc trobem el monument gòtic dedicat al novel•lista i poeta escocès Sir Walter Scott. Les belles places, glorietes i edificis de New Town reflecteixen l'elegància i l'ordre georgians. La Galeria Nacional d'Escòcia alberga una impressionant col•lecció d'art europeu, mentre que la història escocesa es reflecteix en les obres exposades a la Galeria Nacional de Retrats d'Escòcia.

La metròpoli escocesa gaudeix d'una rica i variada vida cultural. Mostra d'això són els seus internacionalment coneguts festivals, com el Militar Tattoo, el Fringe i el Festival d'Edimburg. Sorprenentment, la Milla Reial ofereix molts restaurants econòmics, de qualitat i especialitzats en diverses gastronomies, el viatger pot escollir des d'un satay de Singapur fins a la cuina tradicional escocesa.

Preus 2023/2024

  • Edimburg 5 dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 560,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Visites lliures.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!