SWANSEA està situada a la vora del mar, molt a prop de Cardiff, al sud del País de Gales. Des de la seva badia es pot gaudir d'unes meravelloses vistes, un paisatge que per als que coneixen la Costa Brava, pot recordar en certa manera de les seves platges, sorra daurada, un mar blau intens i pinedes on es pot gaudir d'un agradable pícnic.

Aquesta renovada ciutat, ofereix sobretot cultura i vida social, és una ciutat marítima i com a tal, el seu important port converteix Swansea en un punt molt important de mercaderia i visitants. El nou Museu Nacional Waterfront, exposa el patrimoni marítim i la història industrial de la ciutat, està situat a Maritime Quarter.

Al cor d'aquesta zona (Swansea Marina) es troba el millor punt social i de compres. Restaurants, cafès, botigues, tots ells a la vora d'una preciosa platja, en aquesta zona es troben edificis històrics, com antigues fàbriques, restaurats i convertits en moderns apartaments i hotels. Victòria Road és el carrer que ens portarà entre altres llocs, al Dylan Thomas Centre, al Museu Marítim o al Leisure Center, zona esportiva de primer nivell, un complex de vidre amb piscines climatitzades.

A l'oest de la ciutat es troba la Península Gower, la primera zona de la Gran Bretanya considerada reserva natural, en la qual es troben les millors platges per als que siguin aficionats al surf. Aquest lloc mereix una visita, cascades, precioses platges, un dens bosc de pins, penya-segats i un embarcador de l'època victoriana, converteixen aquest lloc en un paisatge únic i impossible d'oblidar a qui el visita.

Swansea i els voltants ofereixen la possibilitat de realitzar vacances en el mar, la muntanya, a la ciutat, practicar esports tradicionals o d'aventura. La badia de Swansea és famosa per les seves platges de sorra fina i els seus més de 10 Km de longitud.

Aprofitar també per fer una excursió a Cardiff, la capital de Gales, una ciutat de contrastos. Allà podrà contemplar la innovadora arquitectura al costat d'edificis històrics, l'agitació del centre de la ciutat molt a prop d'enormes zones verdes que són recessos de calma, i la cultura gal·lesa de dracs i mites fosa a la perfecció amb una ciutat moderna i tecnològica .

Preus 2023/2024

  • Swansea 5 dies/4 nits sense curs d'anglès a partir de 450,00 Euros per estudiant.
  • Swansea 5 dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 530,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Visites lliures.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!