CARLOW és la capital del comtat de Carlow, situat al sud-est d'Irlanda, a 84 km de Dublín. El riu Barrow discorre a través de la ciutat i s'ha convertit en la frontera històrica entre els comtats de Laois i Carlow.

Carlow és un comtat amb una riquesa excepcional en patrimoni eclesiàstic d'importància nacional, entre els seus atractius es troba l'edifici monàstic a St. Mullins, la romànica porta de Killeshin, la catedral medieval d'Old Leighlin, el col·legi del segle XVIII i la catedral catòlica del segle XIX de Carlow, així com l'impressionant Adelaide Memorial Chapel a Myshall.

La ciutat té més de 4.000 anys d'història i va jugar un paper destacat en la història d'Irlanda, sent capital del comtat al segle XIV, quan era una important i bulliciosa fortalesa a la vora del riu Barrow. Guillem de Marshall va construir el seu imponent castell entre 1207 i 1213 amb dues torres que avui dia segueixen sent el testimoni d'altres temps.

Molt a prop de Carlow es troba el Brownshill Dolmen, una de les tombes megalítiques més important d'Irlanda. S'ha estimat que es va construir entre fa 4.900 i 5.500 anys i segons la llegenda es feia servir per realitzar ritus religiosos, encara que també és possible que hi hagués servit per senyalitzar la frontera entre territoris.

Actualment Carlow gaudeix d'una activa comunitat artística i artesana, amb una forta tradició de la llengua i cultura irlandesa i ofereix combinació dinàmica entre el passat i el present.

Preus 2023/2024

  • Carlow 5 dies/4 nits sense curs d'anglès a partir de 495,00 Euros per estudiant.
  • Carlow 5 dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 535,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Programa d'activitats i excursions.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!