MALTA es compon de tres petites illes al centre de la Mediterrània. També compta amb diversos illots. A causa de la seva situació estratègica, ha estat governat per diverses potències al llarg dels segles, entre les quals destaquen Itàlia i el Regne Unit. Des de 1964 és independent i el 2004 es va adherir a la Unió Europea.

És el lloc ideal per descobrir 7.000 anys d'història, molt presents en la quotidianitat maltesa. Allà on vagis, els paisatges i l'arquitectura de les illes ofereixen un espectacular escenari. El seu colorit és sorprenent, les pedres de color mel contrasten amb el blau intens de la Mediterrània.

Les illes malteses són mítiques pels seus megàlits, les seves masmorres medievals i la cova de Calipso. A més els sinuosos i estrets carrerons dels seus pobles i ciutats serpentegen entre multitud de catedrals renaixentistes i palaus barrocs. L'entorn natural de les illes té les estructures construïdes per l'home més antigues de tot el món, pel que han estat descrites encertadament com un museu a l'aire lliure.

Malta té també una riquíssima tradició històrica i un gran llegat religiós. Pel territori van anar passant, al llarg de la història, fenicis, grecs, romans, àrabs, aragonesos, francesos i britànics, abans de la seva independència actual, de manera que tots els pobles que hi van estar van deixar la seva marca en l'arquitectura, l' idioma, el menjar i el caràcter del poble. A més, va ser la base dels cavallers de l'ordre de Sant Joan de Jerusalem. En moltes parts de Malta i Gozo sorprèn veure petits pobles amb imponents esglésies.

Preus 2023/2024

  • Malta 5 dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 455,00 Euros per estudiant.
  • Malta 5 dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 455,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Programa d'activitats i excursions.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!