Monitors

En Rosa dels Vents tenim un equip propi de monitors bilingües que faran que el curs d'anglès a l'estranger sigui inoblidable.

Són els responsables de vetllar per la seguretat dels estudiants, i alhora, de facilitar la seva adaptació al nou país i de fomentar la integració entre el grup de companys i companyes.
Els monitors bilingües de Rosa dels Vents acompanyen els estudiants durant tot el programa, des de la sortida del seu vol i durant totes les activitats lúdiques i esportives que es realitzen al llarg de l'estada i fins la tornada a Barcelona.

Card image

Experiència prèvia en activitats d'oci i animació

Els nostres monitors tenen sempre experiència prèvia en activitats d’oci i animació, així que la seva especialitat és trencar el gel, fer que els joves s’ho passin d’allò més bé i garantir que tinguin una estada dinàmica i divertida. S’encarreguen també de l’animació i de dinamitzar tot el programa d’activitats que tenim preparat!

Comunicació y confiança màxima amb els nostres monitors

És molt important que durant el curs d’anglès a l’estranger els joves confiïn i parlin amb els seus monitors qualsevol dubte que els hi sorgeixi, ja que són els monitors els que els ajudaran a entendre les diferències culturals i superar els entrebancs quotidians que es puguin trobar.

Els estudiants disposaran del telèfon de contacte de monitors perquè els puguin localitzar sempre que els necessitin.
Els monitors es comunicaran amb els estudiants sempre en anglès. A més es preocupen d’incentivar i procurar que els joves també utilitzin l’anglès durant tot el programa

Card image
Card image

Valoració dels estudiants als monitors de Rosa dels Vents

El suport, la confiança i la implicació perquè es diverteixin fan que els alumnes valorin els nostres monitors com EXCELENTS amb una nota mitja de 8,88/10.

Als nostres cursos a l’estranger la ràtio és d’1 monitor cada 15 estudiants.

Durant els desplaçaments en avió la ràtio és d’1 monitor cada 25 estudiants.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!