Allotjaments per als cursos d'anglès

En família o residència ?

Durant el teu curs d'anglès a l'estranger estaràs molts dies fora de casa, i per tant és important que et sentis a gust. Segurament tens dubtes sobre que mena d'allotjament és el millor per a tu, sobretot si és la primera vegada, I és completament normal! Tot depèn de la mena d'experiència que busquis i de la teva manera de ser, així que t'expliquem tot el que has de saber per a triar l'allotjament que més t'encaixa.

Residències

Si no has viatjat mai a l’estranger i això d’anar-te’n lluny de casa et fa una mica de respecte, l’allotjament en residència pot ser el millor. També serà la millor opció si el teu nivell d’anglès és bàsic, perquè la gestió del dia és més fàcil en residència ja que no t’hauràs de desplaçar fora de les instal·lacions del campus.

Tot ho trobaràs dins el recinte de les nostres residències de pel·lícula: les habitacions, les aules, el menjador, les sales d’esbarjo i també àrees d’oci envoltades de jardins i paisatges naturals.

A la mateixa residència s’allotgen també els nostres monitors bilingües, uns cracks a l’hora de trencar el gel, preparar les activitats més divertides, acompanyar-vos en les excursions fora del campus i fer que l’estada sigui genial!

Al passar tantes hores junts cada dia, de seguida faràs molt bons amics, i segur que tindreu tendència a parlar en català o castellà... així que depèn de vosaltres aprofitar l’estada al màxim i practicar en anglès, tot allò que apreneu a les classes.

I és que aquesta és un dels possibles desavantatges de l’allotjament en residència: no practicaràs tant l’anglès amb gent local ni estaràs tant en contacte amb la cultura i els costums del país. Però a les excursions a les ciutats que visiteu hauràs de fer servir l’anglès sí o sí, amb la població local.

En familia

Si vols millorar el teu anglès a través d’una experiència d’immersió en la llengua i la cultura locals , l’allotjament en família et pot anar molt bé. No només practicaràs l’anglès amb la teva família d’acollida, si no que amb ells també aprendràs a utilitzar el llenguatge quotidià en situacions reals del dia a dia, més enllà del que has après a classe.

Totes les nostres famílies han estat curosament seleccionades, i algunes fa anys que col·laboren amb nosaltres, però cal tenir en compte que la majoria allotja estudiants per motius econòmics.

Les famílies et facilitaran l’estada per que estiguis el més còmode possible, però també t’hauràs d’adaptar als seus hàbits, normes, i manera de fer, ja que culturalment són diferents a nosaltres.

Aquesta adaptació, lluny de ser un inconvenient, resulta molt enriquidora com a experiència de convivència, i també suposa una molt bona oportunitat per guanyar autonomia i aprendre a espavilar-te.

A l’escola et trobaràs amb tots els teus companys i companyes i també comptaràs amb l’acompanyament dels monitors bilingües de Rosa dels Vents.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!