Què és i qui som a Rosa dels Vents Idiomes?

Rosa dels Vents Idiomes, és una organització amb més de 25 anys d'experiència dedicada a la gestió de programes lingüístics i culturals a l'estranger. Pertany al GRUP RV, grup empresarial especialitzat en serveis turístics.

Any rere any, més de 30.000 joves i adults de tot el món participen en els nostres programes a Anglaterra, Irlanda, França, Alemanya, Malta, Canadà i EEUU.

El nostre equip de professionals gestiona directament cada un dels destins, supervisant en tot moment cada programa. Ens caracteritza tant el rigor en la gestió com la nostra professionalitat i competència.

A Rosa dels Vents Idiomes treballem per a oferir el curs d’idiomes adequat a les vostres necessitats a través d’una atenció personalitzada. Comptem amb la col•laboració d'importants centres internacionals i gestionem directament molts dels nostres programes. Ens motiva donar la màxima garantia de qualitat als nostres clients.

Oferim cursos d’idiomes per a clients individuals i també a col•lectius com escoles o empreses, realitzant programes a mida i condicions especials.

A Rosa dels Vents Idiomes tenim el compromís de millorar constantment l'oferta i la qualitat dels nostres cursos amb l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de la llengua estrangera i fer del temps lliure una inversió divertida i estimulant.

¡Gràcies per confirmar en nosaltres!

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!