Què és i qui som a Rosa dels Vents Idiomes?

Rosa dels Vents és una organització amb més de 40 anys d'experiència dedicada a l’assessorament i gestió de programes lingüístics i culturals a l'estranger i a Espanya. Pertany al GRUP RV, que ofereix una amplia varietat de serveis turístics.

Any rere any, més de 60.000 joves i adults de tot el món participen en els nostres programes a Espanya, Irlanda, Gran Bretanya, França, Alemanya, Malta, Canadà i EEUU.

El nostre equip de professionals participa a la creació i gestió de cada una de las estades ja sigui a l’estranger o a Espanya, supervisant en tot moment cada programa. Ens caracteritza tant el rigor en la gestió com la nostra professionalitat i competència.

A Rosa dels Vents Idiomes treballem per a oferir l’estada adequada a les vostres necessitats i per aquesta raó ens distingeix el tracte i l'atenció personalitzada. Comptem amb la col·laboració d'importants centres internacionals i gestionem directament molts dels nostres programes. En definitiva, ens motiva donar la màxima garantia de qualitat als nostres clients.

A més de treballar amb individuals oferim a grups d’empresa i escoles programes a mida i condicions especials.

Rosa dels Vents Idiomes treballa per a millorar l'oferta i la qualitat dels seus cursos amb l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de la llengua estrangera i fer del temps lliure una inversió divertida i estimulant.

US ESPEREM!

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que vius una experiència inoblidable!