Curs d'Anglès a Anglaterra 
per a joves

De 10 a 17 anys, amb allotjament en residència o en família

El millor estiu de la teva vida
te'l passaràs estudiant!

des de 1.450€ vol inclòs

Aprèn anglès a Anglaterra


Aprèn i millora les teves habilitats amb els cursos d'anglès a Anglaterra per a joves i submergeix-te en la vida i la cultura que aquest gran país aporta.

La seva herència cultural i les seves històriques ciutats el converteixen en un destí especialment atractiu per aprendre anglès. Explora la ciutat en el teu temps lliure, conviu amb els locals, fes nous amics, coneix noves cultures... Practicaràs el teu anglès tot el dia!

Rosa dels Vents posa al vostre abast una àmplia selecció de cursos d'anglès a Anglaterra per a joves de 10 a 17 anys, amb allotjament en família o en residència i estades des d'11 fins a 21 dies amb tot inclòs.

No t'ho perdis!

Aprèn anglès d'una manera fàcil i divertida

Els cursos d’anglès a Anglaterra per a joves que oferim a Rosa dels Vents són una gran solució per a que els teus fills aprenguin anglès de manera divertida i fàcil.

Sabem que la millor manera d’aprendre un idioma és viatjant al país on l'anglès sigui l’idioma oficial, ja que no és el mateix estudiar anglès a l’escola o a una acadèmia que viure una immersió lingüística i tenir l’obligació de comunicar-se en l’idioma nadiu del país en el que es troben.

A més, els cursos d’anglès a Anglaterra per a joves són els escollits pels pares i mares, ja que l’accent britànic està considerat com l’anglès més prestigiós. El Regne Unit es considera el bressol de la llengua anglesa.

Els teus fills aprendran anglès immersos en la cultura britànica a la vegada que coneixen persones noves. Aprendran nous costums i tradicions pròpies del país, i sobretot, faran nous amics.

Els nostres cursos d’anglès a Anglaterra per a joves els hi ofereixen l’experiència de viure una immersió lingüística amb la que obtindran una major fluïdesa alhora de parlar anglès, desenvolupant una major seguretat en ells mateixos i les seves possibilitats. Es relacionaran amb el seu entorn fent servir l’anglès, essent aquesta una de les millors maneres d’aprendre un idioma.

¿Quina destinació d'Anglaterra triar?

Els cursos d’anglès a Anglaterra per a joves que oferim a Rosa dels Vents es situen en llocs emblemàtics i de gran bellesa, com per exemple Swansea (ciutat costera molt propera a Cardiff), York (una ciutat històrica situada al comptat de Yorshire) o Chester (capital del comptat de Cheshire).

Sigui quina sigui la destinació seleccionada, els estudiants realitzaran excursions setmanals per conèixer altres ciutats i llocs d’interès propers, gaudint dels meravellosos paisatges del país, la seva història, art i cultura.

Si envies als teus fills a estudiar anglès a Anglaterra podran conèixer algunes de les ciutats més importants com ara Londres, Liverpool, Manchester o Brigthon. Visitaran el Rock Sweet Factory, el Howard Caslte, la Chocolate Story, el Jorvik Viking Centre o el Big Pit Museum & Brecon Beacons National Park d’entre molts altres espais emblemàtics d’Anglaterra.

Aprendran anglès, coneixeran noves cultures i faran nous amics!

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!