AUGSBURG és una de les ciutats més antigues del país, amb més de 2.000 anys, va ser fundada per l'emperador romà August. Durant el Renaixement va ser punt de reunió d'arquitectes, músics i pintors. Avui en dia ofereix al visitant multitud d'atractius com el seu Ajuntament renaixentista obra d'Elies Holls amb la "Sala Daurada", la torre "Perlachturm" de gairebé 80 metres d'altura, el complex d'habitatges socials Fuggerei, la Font d'August una de les tres esplendoroses fonts renaixentistes de la ciutat, la catedral i el finestral dels profetes del segle XII i les esglésies de Sant Ulrico i Santa Anna amb la capella del sepulcre de Fugger.

Les famílies comerciants Fugger i Welter, a través del comerç a distància i negocis bancaris van consolidar la riquesa de la ciutat, situada entre els rius Lech i Wertach. A Augsburg, després de la Guerra dels 30 anys, van florir sobretot l'artesania en or i plata i el tipògraf. El que van deixar els romans, el Rococó i Renaixement, atreu el visitant així com l'estat actual de Augsburg com moderna ciutat cultural.

Altres llocs interessants són el Museu Romà, el Museu Maximilian amb història urbana així com treballs forjats en or i plata, el Museu Fuggerei, la Sala Brecht, la sinagoga, etc... Culturalment Augsburg té molt a oferir, no només un gran passat sinó també una actualitat plena de vida.

Preus 2023/2024

  • Augsburg 5 dies/4 nits amb curs d'alemany a partir de 435,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Visites lliures.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!