PARIS és una de les ciutats més belles del món, la més visitada, i probablement la més romàntica de les que poblen el planeta, fa honor a la seva fama i no defrauda a ningú que va a visitar-la, sense que més aviat, a l'hora de partir el viatger sent haver de partir, i lamenti no disposar de més temps (o diners) per tornar de seguida o quedar-se més temps en una ciutat màgica, amb un encant especial que es percep en cada cantonada, cada plaça, o simplement en cada un dels seus cafès.

Famós arreu del món per la gran quantitat i la bellesa dels seus monuments. Torres, esglésies, palaus, ponts, arcs, fonts ... un recull extraordinari de construccions per retrocedir en el temps. París no seria París sense la Torre Eiffel, l'Arc del Triomf, Notre-Dame i el Sagrat Cor. I a la nit una màgia especial s'apodera de la ciutat quan s’il·luminen aquestes obres arquitectòniques esplèndides.

Un passeig pel Pont Neuf, un recorregut esgarrifós per les Catacumbes o un toc d'exotisme a la Mesquita, ¡París també és una barreja d'ambients i de cultures! Tots aquests monuments inevitables o insòlits li contaran la història d'una capital que té més de 2.000 anys. La majoria dels monuments de París obren els caps de setmana i tanquen un dia a la setmana, així com alguns festius. Solen obrir una tarda a la setmana per a visites nocturnes.

El sobrenom de "Ciutat de la Llum" es deu al fet que Paris va ser la primera ciutat a dotar els seus carrers i edificis importants de llum elèctrica, el que va causar admiració a tot el món, encara que aquest nom també podria ser perfectament per que França, i en concret París, ha estat també la llum del món i ciutat avançada al seu temps com mostra el fet que aquí es van forjar els drets de l'home, i els principis de llibertat, igualtat i fraternitat, principis que encara avui no estan presents en molts llocs del món.

En visitar la ciutat per primera vegada, moltes són les expectatives que genera la capital de França als seus visitants: intel·lectuals, artistes i bohemis en cafès, parisencs antipàtics i altius, música d'acordions ressonant en l'empedrat dels seus carrers ... París no et defraudarà!

La millor època per visitar la ciutat és, sens dubte, la famosa primavera de París, entre abril i juny, quan els dies són assolellats i no fa una calor excessiva. La tardor i hivern també són apropiats, sobretot perquè hi ha menys turistes.

Preus 2023/2024

  • París 5 dies/4 nits sense curs de francès a partir de 510,00 Euros per estudiant.
  • París 5 dies/4 nits amb curs de francès a partir de 565,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Visites lliures.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!