DUBLÍN és la capital de la República d'Irlanda i la localitat més extensa i cosmopolita del país. Es tracta d'una ciutat atraient i plena de color, amb bells edificis georgians, que compta amb una rica història literària i amb pubs extremadament acollidors. Dividida pel riu Liffey, està envoltada de turons al Nord i al Sud.

En dirigir-se cap al Sud, travessant un dels múltiples ponts, és inevitable topar-se amb la Custom House, gegantí edifici georgià de l'any 1780. També en la riba nord i construït pel mateix arquitecte, James Gandon, destaca l'edifici de Four Courts, el seu bombardeig al 1922 va iniciar la Guerra Anglo irlandesa. Des de la rotonda superior de la seva construcció central, es gaudeix d'unes belles vistes de la ciutat.

Trinity College és un dels principals monuments de la zona. Fundat el 1592 per la reina Isabel I, aquest complex universitari presumeix del seu campanar i dels molts vells i gloriosos edificis que el componen. El seu major interès gira al voltant del Book of Kells, un manuscrit de l'any 800 DC aproximadament, un dels llibres més antics del món. Altres edificacions no menys impressionants són el Banc d'Irlanda, construït originàriament per a albergar el parlament irlandès, la catedral protestant de l'Església de Crist del segle XI i la catedral de Sant Patrici, que data de l'any 1190 o 1225 i que, segons s'explica, es va construir al mateix lloc on el sant patró va batejar als seus conversos.

Una altra de les construccions característiques de Dublín és el seu castell, més aviat un palau que una fortalesa, manat construir pel rei Joan el 1204, de la obra original només queda la torre Record. Una de les parts més antigues de la ciutat de Dublín és el laberint de carrers de Temple Bar, que ara estan plenes de restaurants, pubs i botigues de moda. Entre els museus de la ciutat, destaquen el Museu Nacional, amb una envejable col·lecció de tresors des de l'Edat de Bronze en endavant, la Galeria Nacional, en la qual sobresurt una bella col·lecció d'art italià, el Museu Heràldic, per a aquells interessats en seguir l'empremta de l'origen irlandès i, finalment, el Museu Cívic de Dublín.

L'esplendor de les edificacions georgianes de Dublín es pot apreciar millor des del parc de St Stephen's Green, un espai de nou hectàrees de vegetació situat al centre de la ciutat. Altres llocs on es pot contemplar arquitectura georgiana són Merrion Square, Ely Place i Fitzwilliam Square.

Amb la seva barreja d'estil urbà, zones verdes exuberants, fantàstica costa i boutiques de les millors marques, Dublín batega amb energia al mateix temps que conserva un ambient acollidor i relaxat. Una de les capitals europees més emocionants.

Preus 2023/2024

  • Dublín 5 dies/4 nits sense curs d'anglès a partir de 450,00 Euros per estudiant.
  • Dublín 5dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 550,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Visites lliures.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!