TRALEE està situada al sud-oest d’Irlanda, a 35 Km de Killarney i 90 km. de Cork, és la capital del comtat de Kerry, un dels més coneguts i bonics del país. La ciutat està localitzada a la badia que porta el seu nom i al nord de la península de Dingle.

Amb una població de 22.000 habitants, és un centre turístic e industrial, unit al mar per mitjà d'un canal, amb vistes al mar i a les muntanyes.

Fundada pels anglonormands al segle XII i posseeix diversos monuments, que constitueixen el testimoni dels seus més de vuit segles d'història, com el Kerry The Kingdom Museum, la majestuosa església Baptista de Saint John, l'impressionant jardí de Town Park o el Teatre Siamsa, el de més importància internacional al terreny de la música folklòrica irlandesa.

A la sortida de Tralee es troba el Blennerville Windmill, el major molí de vent del país que encara segueix en funcionament des de la seva construcció al 1800. En Tralee es troba també el bonic i pintoresc tren de vapor que uneix Blennerville i Tralee, un curt passeig de 3 Km, que serà com una viatge en el temps.

A Tralee es troba també el Aquadome, el parc aquàtic més gran i amb les més modernes instal·lacions d'oci, amb moltes atraccions incloent onades, rius ràpids, tobogans, hidromassatge, geysers, seients de bombolles, gimnàs i Aguamarina Golf!

Actualment Tralee és una ciutat moderna que ha crescut a la par amb l'economia irlandesa durant els últims anys. Un lloc ideal des del qual visitar i explorar les platges de sorra i les ciutats més importants del comtat de Kerry.

Preus 2023/2024

  • Carlow 5 dies/4 nits sense curs d'anglès a partir de 495,00 Euros per estudiant.
  • Carlow 5 dies/4 nits amb curs d'anglès a partir de 535,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Programa d'activitats i excursions.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!