BERLÍN és la capital de la República Federal d'Alemanya. Està localitzada al nord-est d'Alemanya, a escassos 70 km de la frontera amb Polònia. És travessada pels rius Spree i Havel. Amb una població de 3,4 milions d'habitants, Berlín és la ciutat més poblada del país a més de considerar-ne pont metropolità entre est i oest.

L'àmplia xarxa de transport facilita el desplaçament per aquesta extensa metròpoli. Per tot arreu es troben petjades de la història alemanya i europea juntament amb modernes construccions d’arquitectes internacionals.

Alguns dels atractius turístics més interessants d'aquesta ciutat són el Mur de Berlín, del qual queda 1 km en peu, el museu Checkpoint Charlie, la Porta de Branderburg, el Parlament amb la seva cúpula de vidre, el Siegessäule (Columna de la victòria ), l'Església del Record, la plaça Postdamer i Alexanderplatz amb la torre de televisió i el Memorial de l'Holocaust entre molts altres.

A més Berlín és el nou punt de trobada per a la cultura contemporània per la gran quantitat de teatres, escenaris, museus, col·leccions i galeries que alberga.

Preus 2023/2024

  • Berlín 5 dies/4 nits amb curs d'alemany a partir de 435,00 Euros per estudiant.

Preus en base grup de 35 estudiants, inclou:

  • Allotjament en família en regim de pensió completa.
  • Trasllats des de l’aeroport al destí (anada i tornada).
  • Visites lliures.
  • Assegurança de viatge.
  • No inclou transport internacional.

Contacta'ns i t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes i preguntes

La nostra prioritat és assessorar-te perquè triïs el curs i el tipus d'allotjament que et permetin aprofitar al màxim la teva estada alhora que visquis una experiència inoblidable!